Levinyt!
 

Kaukosessa ravataan

05.08.2020

Perinteikkäiden kesäravien aika on jälleen elokuussa Kittilän Kaukosessa. Sunnuntaina 16.8. tutulla, monen huippuohjastajankin kiittelemällä, radalla pinkovat lämminveriset ja kylmäveriset hevoset sekä ponit.

ravit

Lämminverisille ravureille on kaikkiaan kuusi lähtöä, joista yksi monté-lähtö ja kylmäverisille on tyrkyllä neljä lähtöä. Lämminveristen lähdöissä isoimmat rahapalkinnot Kaukosessa jaetaan kahdessa lähdössä, jolloin voittajan tili kasvaa 1 800 ja1 000 eurolla, kylmäverisillä yhdessä lähdössä summa kohoaa tonniin, kaikissa muissa isojen hevosten lähdöissä voittaja saa aina 800 euroa. Poneissakin tienaa voittaja190 euroa. Viihdyttävä ponilähtö tapahtuu ennen klo 12, jolloin alkavat isojen hevosten toto-4 -lähdöt.

Lähtölistat julkaistaan netissä maanantaina 10.8., kun ilmoittautuminen on päättynyt aamulla. Paikan päältä voi ostaa pääsylipun oheen käsiohjelman, jossa kaikki lähtölistat.

Kaukoseen odotetaan jälleen mukavasti väkeä, sillä näissä raveissa tunnelma on se perinteinen rehti maalaismeininki. Paikalle kannattaa tulla hyvissä ajoin, että saa autolleen hyvän katsomopaikan. Lisäksi ehtii nauttia ravikahvion tarjonnasta ja syödä vaikkapa makkaran.

Lapsille on oma Kepparikisa, ilmoittautumisia otetaan vastaan heti klo 11 jälkeen ja hyvissä ajoin ennen klo 12 on sitten keppihevosten vuoro kaviouralla. Kannattaakin ottaa se oma paras keppariravuri mukaan, ja vielä muuten ehtii treenata.

Ravit järjestää Kittilän Hevosystävät ry, ja järjestäjä toivoo yleisön pitävän huolta turvaväleistä sekä huolehtivan käsihygieniasta. Ulkoilmatapahtumassa on hyvin tilaa kaikille, mutta muistetaan kuitenkin tulla paikalle ehdottoman terveinä. Jos on flunssan oireita, niin pysytään kotona.

 
What do you want to do ?
New mail

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
© Hilla Group Oyj 2023