Levinyt!
 

Levi Wellness Clubin uusin Sali 5.5

05.08.2020

All in eli Peipon viimeisin veto

Levi Wellness Club on ehtinyt olemassa olonsa aikana sijaita eri puolilla Leviä, välillä tiloja on ollut useampikin samaan aikaan eri puolilla kylää. Elokuun ensimmäisestä lähtien ovat yrityksen kaikki toiminnot taas yhden katon alla, kun Laura Peippo käytti korona-ajan tauon tiukkaan ajatustyöhön sekä tarttui toimeen ja valloitti Levi Hotel Span entisen kylpylän salin kuntosalitilaksi. Sijainti on loistava keskellä Levin ydintä, ja samoissa tiloissa palvellaan nyt hotellia ja koko lomakeskusta, vieressä ovat kylpylä, ravintola ja majoitus.

Well_Laura

Samalla on kuntosaliyrityksen tarjontaa muokattu sellaiseksi, että se pystytään ilman rönsyjä toteuttamaan järkevästi ja vastataan suoraan kysyntään.

– Nyt on sellainen kaikki tai ei mitään tilanne eikä minulla ole mitään menetettävää. Juu, rahaa ei ole ja kaikki loput sijoitettiin tähän remonttiin ja uudistukseen. Mutta jos tämä kaatuu, kaadutaan sitten niin, että tein ja annoin kaikkeni, eikä jää mitään jossiteltavaa, sanoo yrittäjä Laura Peippo.

– Toivon, että tämä on uusi alku ja tie menestystarinaksi. Se on tärkeää koko alueelle, itselleni ja kaikille työntekijöilleni, samoin se on tärkeää kriisistä selviämiseen. Nyt keskitymme siihen, mitä osataan ja mitä meiltä halutaan.

– Tähän mennessä ollaankin kokeiltu yhtä sun toista, mutta esimerkiksi hot joogaa ei enää meillä ole ja vanha yläkerran kuntosali muuttui tilavaksi isoksi ja ilmavaksi joogastudioksi. Vielä käytämme myös Kuru Yoga -nimeä ja jooga jatkuu, muttei enää hikisenä. Isoon saliin kylpylän liikuntasaliin saatiin rakennettua entistä isompi alue crossfittiä varten, sillä sen suosio jatkaa kasvua, ja salin toiseen puolikkaaseen siirrettiin yläkerrasta kuntosalilaitteet.

Ihmiset osaavat jo käyttäytyä

Kesällä käytössä oli kylpylän takapihalla ulkosali, joka nyt on siirtynyt sisätilaan. Ulkosalilla ihmiset jo oppivat toimimaan koronan vaatimin turvatoimin, laitteita ja välineitä opittiin desinfioimaan käytön jälkeen sekä pesemään omia käsiä ja ottamaan riittävästi tilaa.

Wee_uusisali

– Toivon, että liikuntaa sisätiloissa voidaan jatkaa, kunhan nyt muistamme tämän yksinkertaisen ohjeen pestä käsiä. Ihmisten on nyt vain muutettava omaa käytöstään, sillä emme voi pysäyttää taas Suomea, liiketalouden on pyörittävä, ja valtio toimii verovaroilla, joten ei vain toimi, mikäli kaikki taas suljetaan.

Laura sanoo myös uskovansa, että tulossa on hyvä syksy. Luonnossa liikkuminen on lisääntynyt, uusia retkeilyn harrastajia on tullut ja ruskan uusi asiakasryhmä Levillä saattaisi olla 30–40 -vuotiaat hiljaisuutta ja luonnon rauhaa etsivät.

Elokuulle aukeaa oma tuntikalenteri ja kuntosalin aukiolot täsmentyvät sen mukaan, miten asiakkaat taas palaavat ja Levin arki käynnistyy.

This is the real sh*t!

– Kesän Arctic Challenge jäi viruksen takia väliin, joten tämä neljäs This is the real sh*t on vain yksinkertaisesti järjestettävä. 29.–30. elokuuta se siis on täällä, ja luennot pidetään Levi Summitissa. Erilaisia liikunnallisia treenejä ja bootcamppeja sekä tunturien valloituksia on niin ulkona, portailla ja soilla kuin sitten sisätiloissa joogastudiolla ja kuntosalissa. Jokaiselle löytyy jotain tekemistä molempien päivien aamuissa ja illoissa, eikä yhtään haittaa, vaikka olisi mukana vain luennoilla.

Laura Peippo on päättänyt tänä vuonna yllättää hyvinvointiviikonlopun asiakkaat eikä paljastakaan vielä, keitä on saatu mukaan luennoitsijoiksi, mutta joka tapauksessa timanttisia puheita on tulossa.

– En halua, että puheenvuoroja tullaan kuuntelemaan vain sen mukaan, onko luennoitsija tunnettu, sillä varsinaisia helmiä ja alojensa superosaajia löytyy Suomesta useita. Kannattaakin ottaa asenne, että menee kokeilemaan itselleen jotain tuntematonta, varmasti yllättyy, positiivisesti tai negatiivisesti, se jää nähtäväksi, sillä kukin reagoi eri tavalla. Viime vuonna oli luentojen pääteemana erilaiset arvot, tänä vuonna on kyse elämän synkemmästä ja raadollisestakin puolesta. Mutta ei takuulla mitään pötypuheita eikä ajan haaskausta.

Somemaailmasta eli Levi Wellness Clubin Facebook-sivuilta sekä Instagramista löytyy lisää tietoa kuntosalin tapahtumista ja eri teemoista..

 

Jaspis Toivonen

 

 
What do you want to do ?
New mail

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Etusivun näytteet

 
LeviNYT!  
© Hilla Group Oyj 2023