Levinyt!
 

Vaateliike Artica muutti Tunturitielle

08.07.2020

Aikaisemmin Levin Artica löytyi ihan keskustasta, mutta juhannuksen jälkeen sen osoite vaihtui ja liike avasi LevinPoron liikekeskuksessa. Samassa talossa on kauppa, postin pakettiautomaatti, ravintola ja matkahuolto sekä kampaamo ja lisäksi pihalla on reilusti paikoitustilaa.

artica_janne

Artican omistaja Janne Hiltunen on tyytyväinen uuteen sijaintiin.

– Nyt ovat paremmat parkkitilat, ja tässä käy muutakin väkeä kuin vain Leville jääviä, moni piipahtaa tauolle matkatessaan pitemmälle pohjoiseen. Ja lisäksi ollaan taas katutasossa eikä kellarissa, kyllä tuotteet hoksataan ja ne näkyvät paremmin tästä.

Janne Hiltunen on ollut Artican yrittäjänä vuoden 2017 maaliskuun alusta lähtien.

– Meillä myydään casual-vaatetta miehille ja naisille. Jonkin verran on Articassakin ulkoiluun sopivaa toppaa valikoimissa, mutta laskuvaatteita löytyy niin hyvin Levin muista yrityksistä, ettei kannata ihan kaikkea ottaa eikä kaikki sovikaan tänne. Yritän saada valikoimiin aina vähän erilaisempaa kuin muilla on tarjolla, niinpä täällä myydään ainoana koko Suomessa esimerkiksi Northern Hooliganin mallistoa. Adidakselta on myös erilaisempaa sortimenttia tarjolla, heillähän on tosi laaja repertuaari kaikenlaista tarjottavanaan.

Vaatteiden ohella Articasta löytyy myös kenkiä, laukkuja, reppuja, lippiksiä, ja koruja.

– Olemme vaatekauppa, joka elää vuodenaikojen mukaan. Nykyisin asiakkaat ovat myös hyvin hintatietoisia, se on erilaisten verkkokauppojen ansiota, joten ei ole syytä mihinkään ylihinnoitteluun. Koronan iskiessä ja lähes kaiken mentyä kiinni täälläkin, olen tehnyt kauppaa myös facebookissa ja tiukimpien sääntöjen aikaan toimitin tavarat kotiin. Sitä kautta on löytynyt yllättävän paljon ihan uutta asiakaskuntaa. Olen nyt jatkanut niin sanottuja viikon tarjouksia somessa ja myös kotiin kuljetus mahdollisuus tuotteilla on, sanoo Janne Hiltunen.

Oikku Designin kauniit korvakorut kiinnittävät huomiota Artican myyntitiskillä. Ne ovat rovaniemeläisen Riikka Oikaraisen poronnahasta ja rodiumpinnoitetusta sterling-hopeasta valmistettuja keveitä ja silmiä hivelevän kauniita, korvakorujen lisäksi satavilla on saman sarjan kaulakoruja.

Artica on avoinna nyt kesällä maanantaista perjantaihin klo 11–17. Asiakasmäärien kasvaessa ja matkailun vilkastuessa aukiolotkin muuttuvat.

Jaspis Toivonen

 

Facebook: artica the shop

Artica Tunturitie 2, Levi, puh. 040-5552227, janne.hiltunen@artica.fi

 

 
What do you want to do ?
New mail

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Hilla Group Oyj 2022
Nettitaivas