Levinyt!
 

HaliPuu laittoi metsän taskuun

08.07.2020

Leviläinen HaliPuu kehitti kännykkäsovelluksen, jolla jokainen pääsee nauttimaan metsästä turvallisesti omassa kodissaan.

HaliPuun Forest in your Pocket (suom. metsä taskussasi) -sovellus on saatavilla Applen App Storessa sekä Google Play Kaupassa.

halipuu_appi

 

Riippumattoretkistä ja adoptiopuista tunnettu perheyritys on jo tovin kehittänyt sovellusta, jolla ihmiset pääsisivät kokemaan metsäelämyksiä virtuaalisesti, missä sitten fyysisesti sijaitsevatkaan. Nyt sovelluksen ensimmäinen versio on valmis ja sattumalta juuri, kun sisälle eristetyt ihmiset luontoa eniten tarvitsevat.

– Tämä sovellus auttaa meitä saavuttamaan ihmiset ympäri maailman, ja antamaan heille hetken helpotuksen urbaanin eristyksen keskelle, sanoo Riitta Raekallio-Wunderink HaliPuulta.

– Me koemme luonnon ihmisten puolesta, ja välitämme tuntemukset sovelluksemme kautta. Me näytämme, miten aurinko herättää keväiset koivut tai miltä rouskuva lumi tuntuu sormien alla.

Liitty puuklaaniin

Ilmainen HaliPuu – Forest in your pocket -sovellus tarjoaa muun muassa livelähetyksiä metsästä, lyhyitä kokemuksellisia haukkapaloja luonnosta, HaliPuu-Papan metsämuistoja ja äänimaailmoja. Sovelluksessa voi myös osallistua metsän saattamiseen alkuperäiseen tilaansa liittymällä puuklaaniin. Jokaiselle klaanin jäsenelle istutetaan metsään puuntaimi.

Uusia elämysvideoita ja livesisältöä lisätään sovellukseen viikoittain, uusia ominaisuuksia taas saadaan tulevissa päivityksissä.

Projektia on tuettu Business Finlandin Tempo-rahoituksella.

 

 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Hilla Group Oyj 2022
Nettitaivas