Levinyt!
 

Ravintola Myllyn Äijän uudet kesätuulet

17.06.2020

Miljöö ja ruoka käyvät käsi kädessä

Sonja Toivonen on laittanut kesän alussa tuulemaan Levillä toimivassa Myllyn Äijä -ravintolassaan. Ravintolan kalusteita on uusittu ja sisätilojen sisustus on saanut uutta ilmettä, joka saa ihmiset varmasti viihtymään pöydän ääressä ja tilavalla terassilla pitempäänkin.

– Avaamme heti juhannuksen jälkeen maanantaina 22.6. ja olemme avoinna joka päivä 12–23. Pöytävarauksia emme ota, isompien ryhmien osalta ole yhteydessä etukäteen niin saamme paikat järjestettyä.

 MyllynSonja

Sonja Toivonen toimi aikaisemmin yrittäjänä myös Kittilässä, mutta nyt hän suuntaa kaiken energiansa Leville Myllyn Äijään sekä ravintolan yhteydessä pyörivään catering-palveluun.

– Toteutamme catering-tarjoilut räätälöidysti toiveittesi ja tarpeittesi mukaisesti. Oli kyse sitten yritystilaisuudesta, kesäjuhlista, häistä, pikkujouluista tai saunaillasta, voit koota herkullisen ja näyttävän buffetmenun tai lautasannosmenun alkuruoka-, pääruoka- ja jälkiruokavaihtoehdoistamme tai esittää oman toivemenusi. Tarpeittesi mukaan toimitamme, katamme valmiiksi tai tulemme paikan päälle tarjoilemaan. Aamupalat, illalliset, päivälliset toimitetaan mökeille ja kaupassakin käydään. Tilaukset tehdään viimeistään kolme vuorokautta ennen, opastaa Sonja.

Kun ravintola on uudistunut, on uudistunut myös ruokalista. Menu on kesäinen ja pizzat jäävät kesälistalta pois, sillä Levillä on niihin erikoistuneita ruokaravintoloita ihan naapureissa. Monenlaista muuta maistuvaa ruokaa on sen sijaan tarjolla.

- Olemme päivittäneet menua enemmän omiin ajatuksiini sopiviksi. Kaiken ideana ovat puhtaat raaka-aineet, ja kesän listalta löytyvät esimerkiksi ribsit coleslawn ja maissitähkien kera.

Myllynaija

 

Paljon mukavia ihmisiä ympärillä

Sonja kiittelee ystäviään ja muun muassa vuokraisännät eli Virmakosken veljekset saavat ison kiitoksen. Monet käytännön probleemat ratkeavat Virmakoskien ammattitaidolla.

– Nyt katson iloisesti ja luottavaisesti tulevaisuuteen. Remontin takia en olisi pärjännyt ilman ihania ystäviä, joiden konkreettinen apu sekä henkinen tuki on ollut tarpeen. Henkilökunta on huippua ja samalla porukalla mennään jatkossakin. Ravintolapäällikkönä meillä jatkaa Heidi Rantanen eli tutut kasvot täällä ovat asiakaspalvelussa.

– Uusi terassi aukeaa samalla kuin ravintolakin, sen paikka on viihtyisä ja toivottavasti saadaan Leville hyvät kesäiset terassikelit. Alueella jo herätään mukavasti uutta kohti, ja meiltä ainakin saa kulkija ruokaa ja juomaa turvallisesti joka päivä, sanoo Sonja Toivonen.

Jaspis Toivonen

 

www.myllynaija.fi

 

 

 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Hilla Group Oyj 2022
Nettitaivas