Levinyt!
 

Levin juhannuksessa 2020 on taikaa

17.06.2020

Juhannusviikonloppuna Levillä nautitaan luonnon rauhasta, hyvästä ruoasta, suomalaisista juhannusperinteistä, ja innokkaimmat laskettelun harrastajat voivat lähteä jopa laskettelemaan Pallakselle.

Saunaan ja uimaan Ounasjokeen

Perinteinen, hirsinen Tonttulan rantasauna lämpiää Ounasjoen rantatörmällä klo 13.00–15.00. Saunan lauteille mahtuu jopa 15 saunojaa kerralla ja suuri puukiuas antaa lempeät löylyt. Saunasta pääset pulahtamaan raikkaaseen Ounasjokeen. Sauna on yhteinen sekä miehille että naisille ja se maksaa 18 € / henkilö.

Tonttulan pihapiirissä Ounasjokitörmällä juhlistetaan keskikesää maittavan ruoan, juoman, saunomisen ja minigolfin merkeissä juhannusaattona ja juhannuspäivänä klo 10–22. Tonttulan baari palvelee klo 22 saakka ja isolla terassilla on mankka päällä sekä tilaa kippistellä!

Järviristeilylle

Juhannusaaton lauttaristeily Sirkka- ja Levijärvellä alkaa klo 17.00. Lautalla lämpiää sauna ja tarjolla on juhannusmenu (loimulohta, perunaa, salaattia ja jälkkäriksi muurinpohjalettuja ) ennakkovarauksella. Omat eväät ovat myös sallittuja.

Risteilyn päätteeksi rannassa on kokko n. klo 20.

Risteilyn hinta 25 € / aikuiset ja 17 € alle 12-vuotiaat. Menu 30 €/aikuinen ja 20 € alle 12-vuotiaat (ennakkotilauksesta). Pelkkä jälkkäri eli vastapaistettu lettu + kahvi/mehu 5 €.

Saunabaariin Immeljärven biitsille

Juhannusta vietetään uudelleen avatussa Kätkänrannan Saunabaarissa Immeljärven rannalla klo 12.00 alkaen. Rannan hiekkaan kaivetussa kuopassa valmistuu perinteinen rosvopaisti ja baarista voi ostaa juhlajuomaa. Juhannuksena rosvopaistia tarjolla klo 18.00 alkaen ja tarjoilu jatkuu niin kauan kuin paistia riittää. Rosvopaisti-illat jatkuvat perjantaisin koko kesän. Vieraita viihdyttää koko kevään ahkerasti treenannut paikallinen duo, jonka ohjelmistoon kuuluu mm. Agentsien ikivihreitä kappaleita. Saunabaarista on mahdollisuus myös vuokrata SUP-lautoja ja veneitä.

Skimbaamaan

Juhannusviikonloppuna on mahdollisuus ottaa myös kauden viimeiset, tai kesän ensimmäiset, laskut Pallaksen maisemissa, osallistumalla KideAdventuren Juhannusspeciaaliin. Noin kuuden tunnin mittainen retki Pallaksen huikeisiin kansallispuistomaisemiin. Retken kruunaa kuuluisan Pyhäkurun laskeminen. Tiedustelut ja varaukset levi@visitlevi.fi

 

 
What do you want to do ?
New mail

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Hilla Group Oyj 2022
Nettitaivas