Levinyt!
 

Taksit pestään Levilläkin ja vältetään käteisen käyttöä

18.03.2020

Taksi Helsinki välittää toistaiseksi taksikyytejä koko pääkaupunkiseudulla, Länsi-Suomessa, Pohjois-Savossa, Kanta-Hämeessä sekä Kittilä-Levi -alueella normaalisti. Taksiautojen siivousta tehostetaan ja kuljettajille on annettu siihen lisäohjeita.

– Suosittelemme asiakkaitamme käyttämään maksamiseen Taksi Helsinki-, 0100 0700 -sovellusta tai lähimaksua.

Taksien siivousta tehostettu

Taksi Helsinki on ohjeistanut taksinkuljettajiaan tehostamaan autojen siivousta ja tulee tarjoamaan puhdistusliinoja ja käsidesipulloja autoihin. Erityistä huomiota on pyydetty kiinnittämään pintoihin, jotka ovat alttiina kosketuksille, kuten ovenkahvoihin ja muihin kädensijoihin, turvavöihin ja maksupäätteisiin.

Lisäksi kuljettajia on kehotettu pitämään kädet puhtaana käyttämällä kertakäyttö- tai muita hanskoja, voimakasta käsihuuhdetta sekä pitämään käsidesiä myös asiakkaiden saatavilla.

Maksu 0100 0700-, Taksi Helsinki -sovelluksella tai lähimaksulla

Yritys suosittelee asiakkaita käyttämään maksamisessa Taksi Helsinki -sovellusta tai lähimaksua, jotta vältetään ylimääräistä rahan käsittelyä sekä kuljettajien ja matkustajien välisiä kontakteja. Sovelluksen saa omaan puhelimeensa käyttöön lataamalla sen AppStoresta tai Google Play -kaupasta.

– Kaikkien terveyden ja turvallisuuden vuoksi kehotamme niin asiakkaitamme kuin kuljettajiammekin huolehtimaan hygieniastaan ja puhdistamaan kätensä. Jos matkalla on tarve yskiä, yskithän nenäliinaasi tai hihaasi. Kehotamme asiakkaita myös välttämään taksilla matkustamista, mikäli epäilet saaneesi koronavirustartunnan, tai sinulla on flunssanoireita, kerrotaan Taksi Helsingin virustiedotteessa.

 
What do you want to do ?
New mail

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
© Hilla Group Oyj 2023