Levinyt!
 

Riemuisaa Hanki-iltamaa!

26.02.2020

Kotimaisen kuplettiperinteen arveluttavin kaksikko, Jukka Takalo & Kaarle Viikate kiertävät alkuvuodesta Suomea Hanki-iltamiksi ristityn kiertueen merkeissä. Kyseessä on jo kaksikon neljäs yhteiskiertue.

Hanki_iltama

Luvassa on tuttuun tapaan vuorovedoin esitettyjä lauluja ja tarinoita, jotka jättävät lämpimän tunteen sekä tuntuvat onteloissa. Kaarle lupailee kuultavaksi omien toivebiisien lisäksi myös uutta Viikate-materiaalia.

– Tyylitajun ytimessähän tässä ollaan tuon kiertueen nimen tiimoilta tämän puuttuvan talven almanakassa. Mutta sisältö on sitä ihtiään, knihtiään, kihtiään. Illan proseduurina toimiva vuorovedoin toimiva laulu ja soitto on mahdollistanut sen, että olen itse pystynyt asettumaan fanin rooliin joka toinen kappale, ja kuuntelemaan Jukan suvereenia tuuppaamista. Omasta puolesta voin sanoa, että nyt avautuu täydellinen horisontti testata tulevan Viikate-levyn kappaleita munasillaan. Siis laulut ja niiden rakenteet ovat riisuttuja, ei artisti. Muut setin rallit ovat edelleen omia toivebiisejä, Kaarle Viikate kertoo tulevista Hanki-iltamista.”

– Kahden miehen kiertueella parasta on se tosiasia, että joutuu itse virittämään kitaransa. Omasta setistä voisin kertoa sen verran, että kaikki biisit ovat toivekappaleita, toivojana useimmin nimimerkki ”Kalle Kouvolasta”. Vuorovetotaktiikka kappaleiden esittämisessä mahdollistaa välispiikkien liiallisen rönsyilyn, joka luo vaaran tunnetta muuten niin ystävälliseen tunnelmaan, Kaarle Viikate kommentoi.

Jukka Takalo lupailee kiertueella esittävänsä ainakin viimeisimmän Vaarojen laulut -albuminsa kappaleita. Artisti kertoo albumin olevan sukellus Sibeliuksen, Helismaan ja Mårtenssonin muodostamaan Bermudan kolmioon.

Hanki-iltamat Kittilässä Ylärin salissa (Valtatie 9A, Kittilä) ke 4.3. klo 18, vapaa pääsy.

 

 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
© Hilla Group Oyj 2023