Levinyt!
 

Täyden palvelun kiinteistö- ja lomatalo KRT löytyy Levin Starasta

05.03.2015

Oma kimppamökki kaiken alku ja juuri.
KRT-Yhtiöt Oy on toiminut Levillä pian 30 vuotta. Yritys muutti joulukuun puolivälissä Keskuskujalta uuteen Levin Stara -kiinteistöön, Torikuja 10. KRT on perheyritys, joka tarjoaa asiakkailleen kiinteistö- ja vuokravälitystä, isännöintiä, urakointia, kiinteistöhuoltoa sekä remontti- ja korjauspalvelua. Levillä ei kiinteistöasioissa tarvitse vaivata omaa päätään, ellei välttämättä halua.
Yrityksen monipuoliset palvelut tukevat toisiaan, sillä kun ne ovat saman katon alla, tilanteisiin pystytään reagoimaan nopeasti ja asiakkaat saavat avun ongelmiinsa mahdollisimman pian. Kun kokonaisuus hoidetaan itse, vastuu toiminnastakin on helppo kantaa. Myös erilaisten ohjelmapalvelujen varaukset onnistuvat KRT-Yhtiöiden toimistosta, ne toteutetaan yhdessä yhteistyökumppanien kanssa.

KRT toimisto Levin Stara
Yrityksen perustaja Risto Toivanen oli innokas Lapin kävijä jo 1960-luvulla. Hän kiersi eri tunturikeskuksissa lomillaan, ja vuonna 1985 hänelle pälkähti päähän idea rakentaa kimppamökki Leville ystävien kanssa. Kuuden omistajan porukalla tehtiinkin loma-asunto, josta jokainen sai omat lomaviikkonsa.
- Idea toimi hyvin, ja ehdotin sen vuoksi muille osakkaille, että alkaisimme rakentaa samalla periaatteella lisää loma-asuntoja ja myydä niihin osakkeita. Koska muut eivät innostuneet ajatuksesta, päätin perustaa yrityksen itse vuonna 1987. Lomaosake-ajatukseen suhtauduttiin aluksi epäilevästi, mutta se alkoi nopeasti herättää kiinnostusta. Ensimmäinen talo myytiin lähes kokonaan, kun puut kasvoivat vielä tontilla, sanoo Toivanen.

Asiakaspalvelu sydämen asiana.
KRT-Yhtiöt Oy on sittemmin rakentanut Leville yhteensä 130 OmaLomaOsake-huoneistoa, joissa omistussuhde on sama 1/6 kuin Toivasen ensimmäisessäkin loma-asunnossa. Yrityksen toimistot sijaitsevat Levillä sekä Tampereella, missä huolehditaan kiinteistöyhtiöiden hallinnasta ja osakkeiden myynnistä, toimitusjohtajana työskentelee Riston tytär Tuuli Toivanen.
- Uusi Levin toimisto on loistavalla paikalla, ja siinä on paljon ikkunatilaa, asiakkaat ovat löytäneet meidät entistä paremmin sen myötä. Pystymme tarjoamaan matkailijoille paljon vuokrakohteita eri koko- ja hintaluokissa, sanoo Tuuli.
- Vuokraamista ovat helpottaneet itse rakennuttamamme identtiset lomaosakkeet, joita markkinoidaan tuotenimellä KRT Cabins. Ne ovat 1–2 makuuhuoneen kodikkaita ja hyvin varusteltuja loma-asuntoja, jotka sijaitsevat 2,5 km säteellä Levin keskustasta. Olen pyrkinyt luomaan kokonaisuuksia, joita on helppo tuotteistaa, mikä helpottaa yhteistyötä matkanjärjestäjien kanssa.
- 70 % asiakkaistamme on tällä hetkellä ulkomaalaisia, ja pystymme palvelemaan heitä kuudella eri kielellä. Panostamme henkilökohtaiseen palveluun, se on paitsi mahdollisuus lisämyyntiin, myös tilaisuus kääntää asiakkaan negatiiviset lomakokemukset positiivisiksi.
(Timo Koivisto)

www.krt.fi

 

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2021
Nettitaivas