Levinyt!
 

Uudistuneella LeviPassilla tunturin tietäjäksi

12.02.2020

Tärkeää tietoa alueesta

Vuonna 2008 Levin silloinen Levin Matkailun laatutiimi lanseerasi leviläisille yrityksille ja niiden työntekijöille LeviPassin, jonka tarkoitus oli auttaa alueen asiakaspalvelijoita entistä varmemmiksi työssään, työntekijöiksi, joilla on alueen tiedot hallussaan. Ainahan asiakas ei kysele juuri siitä yrityksestä tai aktiviteetista, jossa ollaan läsnä, vaan halutaan muutakin tietoa alueesta ja palveluista. Tunturiin tullaan sesonkitöihin paljon muualta, joten varsinkin aluksi saattaa moni asia olla uusi ja outo. Levipassin suorittaja saa kattavan tietopaketin itselleen pienellä vaivalla ja kannustimena ovat hyvät passiedut.

levipassiedut

– Olemme uudistaneet tänä talvena LeviPassin, joka on siis tarkoitettu Visit Levin markkinointiyhteisössä olevien yritysten ja kumppanien henkilökunnille ja yrittäjille. Passikoulutuksella saa täsmätietoa koko alueesta. Siten haluamme antaa Levin asiakkaille yhtä korkealaatuisen ja tasaisen palvelukokokemuksen, oli hän sitten vaikka kaupassa, ravintolassa, tai aktiviteeteissa, mutta kysyttäessä aina osaa joku auttaa, sanoo Visit Levin markkinointijohtaja Maija Palosaari.

Passikoulutus on hakenut muotoaan vuosien myötä alueen kasvaessa ja kehittyessä. Vuonna 2018 se saatiin mukaan Cardu-palveluun eli voimassa oleva passi kulkee kätevästi mukana puhelimeen asennettavassa sovelluksessa.

Viimeisin uudistus on tehty viime vuoden lopulla. Nykyisin passikoulutus ja tentti tehdään kokonaan sähköisesti Visit Levin omassa sähköisessä oppimisympäristössä. Passin voi suorittaa täysin itselleen sopivassa aikataulussa. Tulokset ja tentit tarkistetaan korkeasesongilla kerran viikossa, muuna aikana parin viikon välein.

 

Miten se tehdään ja mitä sillä saa?

Markkinointikoordinaattori Katja Laihanen kertoo passin olevan käyttäjälleen ilmainen ja passiedut päivitetään suoraan sähköiseen palveluun.

– Tällä haavaa kortilla on noin 50 erilaista etua alueen palveluista ja yrityksistä. Käyttäjiä on noin kolme sataa ja tenttejä on tehty nyt kauden alussa aktiivisesti. Passi kannattaa suorittaa ja tällä kaudella tulevat myös passietua antaviin yrityksiin esille tarrat, joten osaa kysyä alennuksien perään.

Katja Laihaseen ollaan myös yhteydessä, kun yritys haluaa liittyä passietujen antajiin.

– Enää passiin ei kuulu kiertoajelu, mutta toki toivotaan, että ihmiset kulkevat silmät avoimina tunturissa ja vapaallakin voi tutustua myös itse alueen muihin yrityksiin ja tarjontaan. Itse LeviPassin verkkotentti on 16 monivalintatehtävän koe, josta on tietyn prosentin vähintään oltava oikein, että se hyväksytään. Se ei ole vaikea ja lisäksi sen voi tehdä suomeksi tai englanniksi.

Myös alueen yrityksille suunnataan passin kautta suoraa tietoa ja esimerkiksi Visit Levi voi lähettää systeemin kautta kuponkietuja, jotka päivittyvät heti korttiin.

Kaikissa LeviPassiasioissa oletpa sitten työntekijä tai yrittäjä, ole yhteydessä Katja Laihaseen katja.laihanen@visitlevi.fi

 

Jaspis Toivonen

Levi.fi

 
What do you want to do ?
New mail

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2022
Nettitaivas