Levinyt!
 

Bussilla Leviltä Särestöön – värien ruhtinaan kotiin

12.02.2020

Leviltä torstaisin kevätviikolla 8–16

Kun haluaa kokea elämyksen keskellä luonnonrauhaa ja hiljaisuutta ja nähdä upeaa taidetta, tämä on juuri sinulle.

Lähtö torstaisin klo 10.30 ja paluu klo 14.30, Levi Design Hotellin edestä. Kokonaiskesto 4 tuntia, josta ajoaika n. 60 min suuntaansa.

Huomata kannattaa, että perillä kohteessa on kävelyä jonkin verran, valitse siis kävelyyn sopivat kengät ja sään mukainen varustus. Kohde ei ole esteetön.

Hinta 65 € (sis. alv.)/henkilö. Museokortilla 60 € (kortti esitettävä museossa). Hinta sisältää edestakaisen kuljetuksen, pääsylipun, oppaan palvelut sekä pullakahvin.

Ryhmän koko: 5–50 henkilöä/opas, minimi 5 hlöä.

Ilmoittautuminen edelliseen päivään (ke) klo 16 mennessä p. +358 (0) 40 700 3441 tai info@sarestoniemenmuseo.fi.

 

Särestön tunnelmaan jo bussissa

Särestöniemi-museon kahvilan yhteydessä on myös museokauppa, jonka sisältöön on mahdollisuus tutustua kahvin lomassa. Kahvilassa voi myös katsoa filmejä taiteilijan elämästä ja työskentelystä.

Vanha Saresto

Matka kulkee Leviltä Rovaniemen suuntaan Kaukoseen ja sieltä edelleen metsäautotietä läpi puhtaiden valkeiden hankien Ounasjoen rannalla sijaitsevaan Särestöön. Rauha ja hiljaisuus keskellä upeaa luontoa jokineen ja lumisine tienoineen ottaa tulijat vastaan rauhoittavana ja elämyksellisenä.

Peräpohjalainen 1800-luvun aito pihapiiri ja elämäntyyli, moderni hirsiateljee ja mahtava kelohonkagalleria kätkevät sisäänsä taidemaalari, professori Reidar Särestöniemen (1925–1981) elämäntarinan ja kookkaat väreissään häikäisevät taideteokset.

Jo kuljetuksen aikana virittäydytään tunnelmaan kuulemalla tallenteelta taiteilijan mietteitä maailmanmenosta. Perillä vierailijat vastaanottaa asiantunteva opas, joka antaa aidon kosketuksen taiteilijan elämään ja sisältörikkaaseen taiteeseen.

 

 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2022
Nettitaivas