Levinyt!
 

Wallis Levi kajauttaa karaokebaarin ensisävelet helmikuussa

15.01.2020

Suomen toinen Wallis Leville

– Olemme todella innoissamme, kun ollaan saatu tilaisuus tulla mukaan Levin yritysmaailmaan. Liiketila ja sijainti on loistava, ja olemme äärettömän kiitollisia, kun pääsimme Leville, haluamme olla mukana kehittämässä Levin yhä nousevaa brändiä, sanoo Wallis` Karaoke Barin ketjujohtaja Timo Nyyssönen.

Timo_Wallis

Wallis Skatta on jo käsite pääkaupunkiseudulla, ja sen palvelulupaus, olla avoinna 365 päivää vuodessa, toimii. Lappilaisen hiihtokeskuksen sesongit aiheuttavat nyt pohdintaa ja uutta kulmaa ajatteluun, sillä sesonkivaihtelut ovat täällä suuria.

– Nyt alussa on ihan selvää, että helmikuussa, kun paikka aukeaa, niin ovet pidetään avoinna kevään loppuun joka päivä illasta yöhön. Wallis Levi tarjoaa viihdettä illan kulkijoille, dinnerin jälkeen voi tulla meille viihtymään, nauttimaan talon premium-palveluista ja avata ääntään, sillä ovet suljetaan vasta klo 04.30. Levin sesonki onneksi pitenee, nyt jo väkeä on vilkkaasti maailmancupista vappuun. Kesän tapahtumista ja syksystä vähän riippuu, missä vaiheessa avaamme ensi kaudelle, pohtii Nyyssönen.

Wallis Karaoke Barin taustalla on Suomen Karaokebaarit Oy, jonka omistavat Night People Group ja Noho Partners Oyj. Walliksen osaomistajiin kuuluu myös Levillä välillä piipahdellut F1-tähti Kimi Räikkönen. Ei ollut mikään sattuma, että Kari Hotakaisen Kimistä tehdyn kirjan julkkareita vietettiin Wallis Skattalla. Ja hyvinkin on mahdollista, että Levin Walliksessa nähdään tulevaisuudessa Räikkönen mikrofonin takana.

Yhteisrintamassa loistavalle liikepaikalle

Walliksen kanssa yhteistyössä Leville tulee kevätsesongille avautuva NoHo Partnersin ravintola Hook, jonka ruokafilosofian johtolankana ovat siivet, ribsit sekä burgerit. Hook toimii jo kolmella paikkakunnalla, ensimmäinen Hook tuli Tampereelle 1997 ja sen jälkeen on avattu Hook Turussa ja Helsingissä.

– Wallis ja Hook avataan Levin Kunkkuun C-taloon. Sijainti on paras mahdollinen, sillä kun katsotaan tulevaisuuteen, on tämä osa keskustaa nousussa, alueelle on suunnitteilla tavallaan uusi Levin ydinalue. Meillä on myös mainio neljän suora, sillä NoHo Partnersin Levin ravintolat Stefan’s Steakhouse ja Colorado ovat naapurissa, uusi Hook katutasossa ja me sen alakerrassa, ja viereisessä Levin Kunkun B-talossa on jo avautunut kahdessa tasossa ruoka- ja viihderavintola GastroK., sanoo Timo Nyyssönen

Wallis Levillä on puolisentoista sataa asiakaspaikkaa, ja asiakastiloista tulee mukavat tilavista vessoista lähtien.

– Uskomme premium-ajatteluun ja tuomme Leville kaikki Wallis Skattan hyviksi havaitut asiat ja tuotteet. Skatta on ollut avoimena 2,5 vuotta eli käytäntö on kertonut paljon. On hienoa päästä nyt monistamaan Wallis myös tänne Leville.

Timo Nyyssönen on ollut alusta alkaen tekemässä Wallista ja tulevaisuudessa on aie viedä Wallis-konseptia myös ulkomaille. Walliksille etsitään paikkaa lisäksi muualta Suomesta.

– Itsekään ei vielä tiedetä, missä sitten Levin jälkeen avataan seuraava Wallis. Mutta joka tapauksessa Walliksen sydän on sen huipussa henkilökunnassa, ja haluamme tehdä ja avata yhden paikan kerrallaan kunnolla, sillä tason pitää pysyä korkeana.

 

Jaspis Toivonen

 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
© Hilla Group Oyj 2023