Levinyt!
 

Moderni Gastro K. on sykähdyttävä uutuusravintola

18.12.2019

Gastro K. -alakerta on moderni aikuisen tanssipaikka

K Ravintolat Oy avasi uuden Gastro K. -ruoka ja viihderavintolansa Levin Kunkun B-taloon 5. joulukuuta. Ville Isokoski ja Riitta Paloniemi omistavat K Ravintolat Oy:n, ja molemmille on Levin ravintolaelämä entuudestaan jo tuttua, mutta ensi kertaa nyt pyöritetään omaa yritystä Levillä.

gastro_ulko

– Tämä on ollut jännää, jopa epätodellista, miettiä pitää välillä, että olen nyt oikeasti omassa yrityksessä ja saan tehdä sitä, mistä tykkään, olla ihmisten kanssa tekemisissä ja myydä tuotteita, joiden takana voi itse seistä. Tuntuu todella hyvältä, miten positiivisesti meidät on otettu alueella vastaan, sanoo Riitta Paloniemi.

Alakerran viihderavintola on nyt se tanssihaluisen aikuisen paikka, jota Levillä vähän on jo ehditty kaivata. Siellä esiintyy kotimaisen tanssimusiikin parhaimmisto, ja varpaat vipattavat sallitusti, olipa sitten orkesteri stagella tai DJ soittamassa.

Eläviä artisteja ja kokoonpanoja on viikonloppuisin eli näin alkukaudesta perjantaisin ja lauantaisin, mutta menon vilkastuessa keväällä livemusiikkia on keskiviikosta alkaen ja lisäksi tietenkin monotanssit tekevät Levin keskustaan paluun. Riitta Paloniemi kuvaa talon musiikkityyliä jalan alle meneväksi.

gastro_ala

– Sellaista vauhdikasta ja mukavaa, täällä ihmiset tapaavat toisiaan oikeasti ja kaikki musiikki on myös tanssittavaa, kaikille sopivilla tyyleillä. Toki vauhtia saa myös baarista, sillä drinkit ja kuohujuomat sopivat paikan tyyliin. Täällä voi oikeasti tutustua muihinkin lomailijoihin, ei tarvitse elää virtuaalimaailmassa.

Alakerran esiintyjälista on ilahduttavaa luettavaa. Joulun seutuun esiintyy muun muassa Aki Samuli ja FBI-beat, vuodenvaihteessa ja tammikuussa siellä kuullaan Omenapuuta ja Johanna Pakosta, Pasi Vainionperää, Kakkupoikia, lisäksi esiintyy Vesterinen yhtyeineen sekä Polte. Ja hyvillä nimillä jatketaan tietysti pitkälle kevääseen.

Keittiö avoinna klo 23 asti

Gastron K:n ruokaravintola palvelee katutasossa, lounasta on tarjolla joka päivä kevätsesongin loppuun saakka klo 11–16. Lounastarjontaan kuuluu viikoittain vaihtuva keitto, salaattibuffa, päivän kotiruoka, ja lisäksi lounasaikaan voi valita Kunkun pyttipannun, sandwichin tai tapaslajitelman. A`la carte -listalta ruokaa voi tilata klo 17–23 eli ravintolan sulkemisaikaan asti.

– Meillä on muun muassa listalla maistuvat blinit sekä fondue, josta saa liha- tai juustoversion. Ja vaikka tulisi nälkäisenä vain pari minuuttia ennen sulkemista, keittiö palvelee kyllä.

Gastro_yla

Gastro K.:n keittiöpäällikkönä on Henna Hexa Verho, jonka käsialaa ja reseptiikkaa talon menuissa toteutetaan. Ilman Hexaa ei olisi kuulemma niin maukasta tarjottavaakaan. Henkilökunta on muutenkin Gastrossa täynnä hyviä persoonia ja mutkattomuus kuuluu talon tyyliin ilman kikkailuja.

Pitkä työmatka

Kummallakin yrittäjällä on melkoinen matka työmaalleen, sillä Paloniemen perhe asuu Oulussa ja Isokosken koti on puolestaan Tampereella.

– Meillä on molemmilla todella mahtavat perheet ja tukiryhmät kotijoukoissa, jotka mahdollistavat pitkän matkan takaa kulkemisen. Toisaalta tällainen välimatka toimii hyvänä puskurina ja matkat voi käyttää hyödyksi, kotiin päin mennessä irtautua työmaalta ja tänne tullessa sitten jo suunnitella työasioita. Omatkin lapset ovat päässeet nyt jo välillä mukaan katsomaan äidin työtä.

Ensimmäisenä talvikautenaan Gastro K. palvele asiakkaitaan kevään loppuun, sitten mennään tauolle, mutta suunnitelmissa on avata jo keskikesällä.

Pöytävaraukset, menut, ohjelmat: Gastrok.fi

Jaspis Toivonen

 

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Etusivun näytteet

 
LeviNYT!  
© Hilla Group Oyj 2023