Levinyt!
 

Jorma Hynninen & Johanna Tuomi virittävät joulun Leville

18.12.2019

Galleriassa ja kappelissa ikimuistoiset sävelet

Joulun lähestyminen tarkoittaa Särestön Kamarikonsertti -yhdistys ry:n pitkäksi perinteeksi muodostunutta joulukonserttia Levin maisemissa. Tänä vuonna joulun tunnelmaan virittäydytään kahden konsertin voimin.

Konserteissa perinteisiä joululauluja tulkitsevat Suomen tunnetuimpiin kuuluva oopperalaulaja, baritoni Jorma Hynninen ja puolisonsa, ihastuttava sopraano Johanna Tuomi, sekä nykyisin Rovaniemellä vaikuttava pianotaiteilija Maria Ala-Hannula.

Kansallisbaritoni, professori Jorma Hynninen on niittänyt mainetta niin ooppera-, lied- kuin konserttilaulajana.

Johanna Tuomi, on laulanut solistitehtävissä Kansallisoopperassa ja esiintynyt muutenkin laajasti ooppera- ja operettirooleissa sekä klassista laulumusiikkia esittäen. Lisäksi hän on tehnyt Ylelle lukuisia liednauhoituksia. Tuomi toimii laulunopettajana Sibelius-Akatemiassa.

Maria Ala-Hannula työskentelee Lapin musiikkiopistossa pianonsoiton opettajana, virassa hän on toiminut vuodesta 2017 lähtien, ja hän konsertoi aktiivisesti sekä solistina että kamarimuusikkona.

Konsertit

Torstaina 19.12. klo 19 järjestetään Wanhan Ajan Joulukonsertti Galleria Raekallion tunnelmallisessa miljöössä, Pöntsössä.

Perjantaina 20.12.2019 klo 20 jouluinen tunnelma jatkuu Joulukonsertti Marian kappelissa, Levillä.

Liput/konsertti 25 €, ennakkoliput Levin konserttiin myy Levin Matkailuneuvonta (puh. 016 639 3378) sekä Kukka- ja lahjapuoti Lumitähti (puh. 0400 225 227).

Ovelta lippuja myydään tuntia ennen konserttia.

 

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2022
Nettitaivas