Levinyt!
 

Leville avataan Wallis Karaoke Bar kevätsesonkiin

04.12.2019

Levin Laaksotielle lisää menoa

Monipuolisesta ravintolatarjonnastaan tunnettu NoHo Partners ja yöravintolatoimintaan keskittynyt Night People Group rakentavat yhdessä Suomeen uusia Wallis Karaoke Bar -ravintoloita. Katajanokalla sijaitsevan Walliksen menestystarina saa jatkoa, kun seuraava Wallis avataan Leville tälle talvikaudelle uuden vasta avatun Gastro K. ravintolan naapuriksi.

Wallis Karaoke Bar avasi ovensa Katajanokalla vuonna 2017. Walliksen suosittu konsepti aiotaan nyt skaalata uusiin kaupunkeihin ravintolayhtiöiden yhteisyrityksen kautta.

– Ilta-, yö- ja viihderavintolatoiminta on edelleen ravintolatoiminnan kannattavin muoto. Samalla asiakkaiden tarpeet ja kulutuskäyttäytyminen muuttavat muotoaan ja ihmiset satsaavat enemmän elämyksiin ja laatuun. Alan suurimpana yhtiönä meillä on tehtävämme muokata tarjontaa yhä enemmän tuohon suuntaan. Wallis on todistanut Helsingissä suosionsa vastaamalla nimenomaan tähän kysyntään. Yhdessä Walliksen taustajoukkojen ja upean tiimin kanssa meillä on hyvät eväät viedä Wallis-elämystä myös muihin kaupunkeihin, kertoo NoHo Partnersin toimitusjohtaja Aku Vikström.

Noin 120 neliömetriä kattava Helsingin Wallis on lunastanut hyvin #bileet365-asiakaslupauksensa, ja sen 12 kuukauden liikevaihto tulee olemaan yli 1,5 miljoonaa euroa.

Night People Groupin toimitusjohtaja Antti Raunio on yhteistyöstä innoissaan.

– NoHolta Wallis saa suuren yhtiön taustatuen, joka mahdollistaa nopeamman kasvun kuin mitä olisimme itse pystyneet toteuttamaan. Walliksen henkilökunta on tehnyt loistavaa työtä Katajanokalla, ja nyt pystymme tarjoamaan heille entistä mielenkiintoisimpia haasteita ja uramahdollisuuksia. Walliksia tulee yhdistämään loistava palvelu, jonka tuottaa maamme motivoitunein henkilökunta, Raunio sanoo.

– Vilkas, kehittyvä ja kävijämäärältään Suomen suurin hiihtokeskus Levi tulee olemaan seuraava yhteinen aluevaltauksemme, Vikström toteaa.

Ravintolayhtiö NoHo Partners ja yöravintoloihin keskittyvä Night People Group (NPG) lähtevät laajentamaan helsinkiläistä karaokebaaria ketjuksi.

Kasvusuunnitelman takana on myös F1-kuski Kimi Räikkönen, joka tunnetaan formulauransa lisäksi Wallis Karaoke Barin osaomistajana.

 

 

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2022
Nettitaivas