Levinyt!
 

Kauneusklinikan esteettisiä hoitoja saa jo Leviltäkin

06.11.2019

Yhteistyöhön alkoi lokakuun lopulla

Levin Hullu Poron kauneushoitola Relax Center ja Oulussa sekä Nurmeksessa toimiva kauneushoitola Ouluclinic aloittivat yhteistyön 26.10. Yhteistyö tarkoittaa sitä, että vastaisuudessa Ouluclinicin henkilökuntaa tulee noin kolmen viikon välein Leville Relax Centerin tiloihin antamaan sovittuja hoitoja asiakkaille.

– Meiltä on jo aika pitkään toivottu muun muassa injektoitavia täyteainehoitoja ja muita esteettisiä kasvohoitoja, ja nyt voimme vihdoin vastata asiakkaiden toiveisiin, kertoo Riikka Merikko Relax Centeriltä.

Riikka lisää, että asia kiinnostaa täällä kovasti, ja nyt onkin hienoa, kun tällaiset hoidot voidaan tarjota täällä. Lisäksi tiedossa on melko säännöllinen kalenteri, joten on helppo varata aika ja erilaiset useamman kerran vaativat hoidot voidaan viedä kätevästi loppuun.

ouluclinic

Kosmetologi ja Ouluclinicin yrittäjä Suvi Pitkänen kertoo monen lappilaisen klinikka-asiakkaan varmasti myös ilahtuvan tästä, sillä nyt voi saada hoitoja Levillä sen sijaan, että pitää matkustaa Ouluun saakka. Se voi parhaassa tapauksessa säästää matkaa usealla sadalla kilometrillä.

Osaavissa käsissä

Ouluclinic toimii vastuullisesti ja pitää huolta oman henkilöstön osaamisesta.

– Meillä esimerkiksi kaikki pistoshoidot antaa aina sairaanhoitajakoulutuksen omaava henkilö. Suomessa tosin kosmetologikin saa vielä antaa injektioita, mutta laki on muuttumassa, muutaman vuoden sisällä vaatimuksena on sairaanhoitajan ammattitutkinto. Olisin itse kyllä toivonut tämän lakimuutoksen jo nyt menneen läpi, sillä alalla on harmillisen paljon myös villiä yrittämistä. On kuitenkin aina niin asiakkaan kuin hoitohenkilöstön turva, että hoidot ovat koulutetun väen käsissä, sanoo Suvi Pitkänen.

– Oulussa meidän yrityksessä työskentelee yksi lääkäri, yksi kosmetologi, kolme sairaanhoitajaa ja yksi lähihoitaja. Kun tulemme Leville, niin tarvittavat hoitotoimenpiteet tekee aina siihen koulutettu henkilö.

Suvi Pitkänen, 32, on kouluttautunut kosmetologiksi ja ollut kauneudenhoitoalalla yli 10 vuotta, niistä erilaisilla klinikoilla reilut kahdeksan vuotta, joten vahvaa kokemusta ja tietoa alasta hänellä on. Ouluclinicin yhteydessä Oulussa toimii lisäksi esteettistä kirurgiaa eli kauneusleikkauksia tekevä The Look.

Ryppyjä ja juonteita vastaan, helpotusta kauneudenhoitoon

Suosittuja ja paljon kysyttyjä ovat erilaiset kemialliset ihonkuorinnat, täyteaine- ja mesolankahoidot, botox, ja melkeinpä ihmeitä saadaan aikaan happohoidoilla. Kestopigmentoinnilla saadaan kulmakarvat ruotuun ja ilmettä silmän rajauksiin tai huuliin.

– Botox on kova juttu edelleen ja niitä hoitoja meillä tekee Levillä aina lääkäri. Mutta aina ennen kuin millekään aletaan, niin hoitoa edeltää konsultaatio. Muutenkin on paras tulla henkilökohtaisesti keskustelemaan ensin kanssamme, kun täällä Levillä olemme ja tehdä sitten yhdessä hoitosuunnitelma tarvittavista toimenpiteistä, rohkeasti vaan puhumaan kanssamme, niin asiat selviävät, sanoo Suvi.

Ouluclinicin tuottamien kasvohoitojen tuotelista on laaja, ja sieltä löytyvät lisäksi kestopigmentoinnit, hinnasto ja eri tuotteet yrityksen omilta nettisivuilla.

Seuraavan kerran Suvi Pitkänen ja Ouluclinic ovat Relax Centerissä tämän kuun lopulla eli 28.–29.11. ja aikoja hoitoihin sekä konsultaatioihin voi jo varata sähköpostilla (suvi@ouluclinic.fi).

Relax Centerin facebook-sivuilla tiedotetaan myös klinikan Levin vastaanottoajoista ja lisätietoja saa myös suoraan Relax Centerin kauneushoitolasta.

Jaspis Toivonen

ouluclinic.fi

relaxcenter.fi

 

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2022
Nettitaivas