Levinyt!
 

Mettänväki avaa ohjelmapalvelumyymälän Hotelli K5 Levin yhteyteen

06.11.2019

Hanhipirtistä ja ohjelmapalveluistaan tuttu Mettänväki avaa ohjelmapalvelumyymälän Hotelli K5 Levin yhteyteen 2.12. Toimipisteeseen sijoitetaan myös vuokravälineitä, kuten lumikenkiä, pilkkivälineitä ja muuta talvitarviketta.

Nyt voidaan toteuttaa ohjelmat nonstoppina, kun asiakas voi tulla tiskille kyselemään vaihtoehtoja ja retkelle voidaankin lähteä heti sopivan löydyttyä.

– Tämä liike luo meille todella paljon synergiaa hotelli K5:n asiakkaiden suhteen ja samalla saadaan kivijalka, jota ollaan kaksi vuotta Leviltä haettu ja nyt saatiin hiottua hotellin johdon kanssa kumpaakin hyödyttävä sopimus, kiittelee Mettänväen Riikka Laapotti.

Hotelli K5 Levin liiketilasta huolletaan myös Hanhipirttiä, sillä hotelli on parhaalla paikalla ajatellen hiihto- ja kelkkareittejä.

Myymälään on tulossa myyntiin talvivälineitä sekä paikallisten osaajien käsitöitä, kuten Janni Heinikin puukoruja ja vuokraamon puolelle mm. lumikenkiä, pilkkivälineitä, pulkkia ja potkukelkkoja.

– Potkukelkat siksi, että kylä on puolillaan sesongin jälkeen hylättyjä tai rikkinäisiä pulkkia, vuokrapulkka on oiva keino vähentää kylän muovisilppua, ja jos näin käy, että vuokrapulkan saa korjauskevottomaksi se huolehditaan meidän puolesta asianmukaiseen kierrätykseen, nauraa Jukka Laapotti Mettänväeltä.

– Ja potkukelkkoja siksi, että Riikka haaveilee potkukelkkasafareista. Siitä ei päästöt safarilla pienemmiksi pääse, lisää Jukka.

Mettänväki Oy on kittiläläinen perheyritys. Yrityksen toimialaan kuuluvat ohjelmien lisäksi VIP-, ravintola- ja cateringpalvelut. Yritys työllistää sesongilla omistajien lisäksi viisi ihmistä.

Mettänväellä on toimintaa myös Ylläksellä ravintolan ja ohjelmapalveluiden muodossa.

 

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
© Hilla Group Oyj 2023