Levinyt!
 

Huoltoasema heräsi horroksesta, nyt tankki täyttyy ST1-polttoaineilla

27.02.2015

Kotikentän koppi.
Kuluneella 9-viikolla on moni hieraissut silmiään, kun entiset Nesteen värit ovat kadonneet liki 2 vuotta tyhjillään olleen huoltoaseman valomainoksista ja tarrat tankeissa vaihtuneet uusiin keltasävyisiin ST1-ketjun väreihin. Piha on aurattu lumesta ja kahvilan puolella on menossa täystohina, kun uutta ravintolaa rakennetaan.
Vauhdin takana on aina energinen Hullu Poro Oy, Päivikki Palosaari ja miehensä Mika Latva. Mika aloittaa huoltoaseman pääyrittäjänä, ja Hullu Poro Oy vuokraa ravintolatilan aloittaen sen liiketoiminnan.

ST1 huoltoasema

Päivikki Palosaari ja Mika Latva, ja huoltoasemallakin ovat jo uudet värit.

 

ST1 ennätysnopeana.
- ST1 teki varmaan nyt Suomen ennätyksen huoltoaseman avaamisessa, sillä ensineuvotteluista ehti kulua rapiat 2 viikkoa, kun jo päästiin tositoimiin. Avaamme pesuautomaatin myös mahdollisimman pian, toden näköisesti polettien myynti aloitetaan Hullun Poron hotellin vastaanotosta. Auton pesupaikkaa on Levillä kaivattu kovasti ja kohta varsinkin se on taas tarpeen, kun kevät etenee, sanoo Mika Latva.
Bensiinin myynti on jo aloitettu. Itse asiassa ensimmäinen tankkiauto hurautti pihaan jo 8-viikon torstaina ja silloin saatiin ensimmäinen bensiiniautomaatti toimintaan. Myyntiin tulevat normaalit 95- ja 98-oktaanin bensiini, diesel ja moottoripolttoöljy. Päivän hinnoista kertoo iso tienlaidan valototeemi.
Koko rakennuksessa on liiketilaa kaikkiaan 3 000 neliötä kahdessa kerroksessa. Tiloihin etsitään nyt lisää vuokralaisia. Tulossa on lisäksi päivittäistavarakauppa, kun sopiva kauppias löytyy.

Yllätyksellinen baari-ilme.
Kahvilasta saa lounasta sekä á la cartea, hampurilaisia ja jäätelöannoksia, ja mitä nyt keksitäänkään, tietysti myös kahvia ja pullaa, suolaista ja makeaa.
Paikasta tulee tyyliltään takuuvarman hulluporomainen, jonka sisustusta hiotaan lopulliseen malliinsa kesällä. Nyt on pääasia saada liiketoiminta käyntiin mahdollisimman pian ja ovet auki. Rahapelien ystäviä palvelevat Ray-peliautomaatit, Veikkaus sekä Fintoto.
- Ennen kaikkea saamme Leville lisää pysyviä ympärivuotisia työpaikkoja, ja tälle puolelle Leviä lisää palveluita. Huoltoasema sijaitsee niin oivalla paikalla ja pihalla on hyvät parkkitilat, että tänne voi piipahtaa vaikka yksin kahville, sanoo Päivikki Palosaari.
Talon nykyiset yritykset pysynevät paikoillaan ainakin tämän kevään ja kauemminkin. Toki uudet neuvottelut käydään, sillä konkurssipesän toiminta on lakannut.
(Jaspis)

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Etusivun näytteet

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2022
Nettitaivas