Levinyt!
 

Arktinen luonto ja taide kietoutuvat toisiinsa

09.10.2019

Avautuu joulukuussa

Lapin suurin tänä vuonna valmistuva hotellihanke tuo Leville uudenlaisen taiteeseen ja designiin keskittyvän luksushotellin.

Levi Hotel Spa Resortiin rakennetaan uudenlaista luksushotellia, jossa pohjoismainen muotoilu ja arktinen luonto kohtaavat ainutlaatuisella tavalla. 10 miljoonan euron projekti on suurin tänä vuonna Lapissa valmistuva hotellihanke. Levi Hotel Spa Resort tunnetaan vuonna 1981 perustetusta Hotelli Levitunturista sekä vuodesta 1986 toimineesta Suomen ensimmäisestä kylpylähotellistaan.

design_hotel

Levi Hotel Spa Resortin toimitusjohtaja Sanna Leinosen pyrkimyksenä on luoda hotelli, joka on itsessään se elämys, jonka vuoksi Levi valitaan matkakohteeksi. Design Hotel Levi tarjoaa vierailleen toinen toistaan upeampia sviittejä ja hotellihuoneita, joiden lämmöstä vieraat voivat ihailla revontulten loimua.

– Rakentamamme Design Hotel Levi on itsessään kuin taideteos – taianomainen elämys, jossa on sydän mukana. Hotelli tulee tarjoamaan vieraille ainutlaatuisen ja ylellisen kokemuksen, jossa arktinen luonto ja taide kietoutuvat toisiinsa, kertoo Leinonen.

– Oululaisten PAVE Arkkitehtien suunnittelema hotellirakennus on upea, ja sen harkitusti rakennetut tilat esittelevät pohjoisten taiteilijoiden kädenjälkeä: Risto Immosen ja Essi Korvan veistoksia, Hanna Kannon maalauksia sekä Kaisa Sirénin valokuvataidetta suurikokoisina painatuksina valikoiduilla seinäpinnoilla. Aitouden tuntee, kun sen näkee ja kokee, jatkaa Leinonen.

– Kun aloitin Levi Hotel Span toimitusjohtajana vuonna 2016, hotellimme oli tasaisen luotettava. Halusin luoda jotain uutta ja sykähdyttävää. Suunnittelin muuttavani yhden majoitusrakennuksista putiikkihotelliksi. Sitten arkkitehti Pave Mikkonen ehdotti kokonaan uuden hotellin rakentamista. Loppu onkin sitten historiaa, kertoo Leinonen.

Design Hotellin 77 huonetta ja Levi Hotel Spa -kylpylähotellin 203 huonetta muodostavat kylpylän ja ravintoloiden ympärille rakentuvan lomakeskuskokonaisuuden, joka mahdollistaa lomien räätälöinnin niin lapsiperheille, patikkaturisteille kuin ylellisempää kokonaisuutta etsiville.

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2021
Nettitaivas