Levinyt!
 

Verryttelyjoogaa lumilinnan porontaljoilla

27.02.2015

Taukovenyttelyä hiihtolenkin lomassa.
Ulkona on täydellinen hiihtosää, muutama aste pakkasta ja auringonpaiste. Luvatunmaan piha täyttyy hiihtäjistä ja moottorikelkkailijoista, on Etelä-Suomen hiihtolomaviikon aika. Istumme Susanna Siitosen, Kuruyogan toisen osapuolen, kanssa lohikeitolle ennen verryttelyjoogan alkamista.
- Halusimme yhdistää Luvatunmaan upean lumilinnan puitteet ja joogan tutuksi tekemisen ihmisille. Kevyt verryttelyjooga hiihtolenkin lomassa on hyväksi, ja lumilinnan viileä ilma sopii hyvin jo hiihdossa lämmenneelle keholle. 15–20 minuutin kevyt jooga koostuu pääasiassa seisoma-asanoista eli asennoista, jotka ovat helpompia ja pitävät reidet lämpiminä. Selälle ja ylävartalolle saadaan tehokas liikkuvuusharjoittelu ja vastaliikkeitä hiihdon tai kelkkailun toistuville liikesarjoille, Susanna kuvailee.
Erikoisuutena on tietenkin jooga-alusta, joka ei ole aivan tavanomainen; kaikki harjoitukset tehdään porontaljalla. Joukko iloisia hiihtäjiä seuraa meitä lumilinnan uumeniin, missä himmeä, väriä vaihtava valaistus luo tunnelmaa korkeaan saliin. Seinät on koristeltu erilaisin kuvioin, ja pyöreään tilaan on aseteltu porontaljoja rinkiin. Tunnelma on todella rentouttava ja luo erikoisen vastapainon ulkona vallitsevalle kevättalviselle auringonpaisteelle.

Taukojoogaa hiitäjille

Viileätä ja lämmintä joogaa.
Joogaharjoitus on kevyt, helppo, mutta tehokas, ja tyytyväiset asiakkaat toteavat, että siinä tuli juuri sopivan lämmin ja vetreä olo. Muutama tasapainoharjoitus kirvoittaa myös naurut taukojumppaajista. Perusteellinen rentoutuminen hiihtolenkin jälkeen onkin sitten luvassa Hot Yogassa, jossa tilat on lämmitetty suunnilleen kehonlämpöisiksi.
(Pauliina Pesonen)


Susanna ja Mikko Siitonen, Kuruyoga, tarjoavat verryttelyjoogaa hiihtäjille ja kelkkailijoille Luvatussa maassa ma, ke, pe klo 13.00. Hinta 10 €, sisältää myös pääsyn lumilinnaan. Kuruyogan studio sijaitsee Hullun Poron yhteydessä. Tarjolla useita erilaisia joogatunteja. Erikoisuutena tehokasta Hot Yoga lämmitetyissä tiloissa. Kahtena päivänä viikossa myös lapsiparkki joogatunnin ajaksi kotivanhemmille, myös perhejoogaa tarjolla.
www.kuruyoga.fi
www.luvattumaa.fi

 

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2021
Nettitaivas