Levinyt!
 

Konsertteja: Joel Hallikainen 8.9. ja Hanna Ekola 10.9.

03.09.2019

Taivas tulee alas Joel Hallikaisen ruskakonserteissa

Joel Hallikaisen suosituissa gospelkonserteissa on käynyt jo yli 300 000 kuulijaa. 35 vuotta estradeilla esiintynyt taiteilija ei kaipaa esittelyjä, ja perinteinen Ruskakonserttikiertue saapuukin syyskuussa Lapin tunturikappeleihin.

– Joka vuosi yhä uudelleen haluan tulla Lappiin kokemaan ruskan kauneuden ja tunturikappelien ainutlaatuisen tunnelman. Lapin luonto ja korkea taivas ovat vieneet sydämeni, vaikka lahden Lapista, Lappi ei lähde minusta, sanotaan.

– Taivas tulee alas tunturikappelissa, jonne kutsun sinua rauhoittumaan yhteiseen iltaamme. Laulan elämästä. Kivuista ja iloista. Pettymyksistä ja voitoista. Tarpeestamme yhteyteen, sydäntemme Kuurankukista ja rakkaudesta kaiken yläpuolella. Jaan sitä mitä elämä tielleni on ripotellut kohta 60-vuoden matkallani, tällä Hyväntoivontiellä, sanoo Joel Hallikainen.

Taivas tulee alas - 2019 konserttipaikkakunnat :

Merijärvi – Merijärven kirkko lauantai 7.9. klo 19.00.

Levi – Marian kappeli sunnuntai 8.9. klo 18.00.

Ylläs – Pyhän Laurin kappeli tiistai 10.9. klo 20.00.

Saariselkä – Tunturikappeli torstai 12.9. klo 18.00.

Pyhätunturi – Kairosmaja Revontulikappeli perjantai 13.9. klo 18.00.

 

Hanna Ekolan lauluilla lohtua, toivoa ja lepoa sielulle

Lämminhenkinen Hanna Ekolan Lauluja levoksi ja lohduksi -konsertti tuo lohtua ja lämpöä kuulijoilleen Levin Marian kappelissa tiistaina 10.9. Konsertin sielukkaat, kuulijaa lähelle tulevat elämänmakuiset laulut kertovat elämän iloista ja suruista sekä siitä, mistä matkalle voi saada voimaa ja lohtua.

Jo lapsuudessaan Lapissa paljon aikaa viettänyt Hanna Ekola on kiertänyt esiintymässä tunturikappeleissa niiden rakentamisvuosilta lähtien, jo yli 20 vuoden ajan.

– Tunturikappeleissa on ihan oma syvällinen ja rauhoittava, mutta samalla läheinen, leirinuotiomainen tunnelma, johon lohdulliset ja elämänmakuiset laulut sopivat hienosti. Ja tunturissa taivaskin on vähän lähempänä, Hanna Ekola kuvaa.

Jo liki 30 vuotta konsertoinut Hanna Ekola on julkaissut 13. levynsä Taivaanrakas, jossa on 12 laulajan itsensä sanoittamaa laulua luopumisesta, selviytymisestä, kiitoksesta ja toivosta. Tuttujen, toivottujen levytystensä lisäksi syksyn konsertissa kuullaan myös näitä uusia lauluja.

Levytystensä lisäksi Hanna Ekola on julkaissut 26 ajatelma- ja runoteosta. Hanna on palkittu Emma-patsaalla ja Vuoden kiinnostavin kristillinen kirja -palkinnoilla.

Hanna Ekolan kanssa musisoi pianisti-laulaja Virpi Salo. Heleä-ääninen Hanna ja tummaääninen Virpi ovat esiintyneet yhdessä jo vuodesta 1995 lähtien.

Hanna Ekolan ja Virpi Salon Lauluja levoksi ja lohduksi -konsertti Marian kappelissa tiistaina 10.9. klo 20. Konserttiin myydään 20 euron hintaisia lippuja ovelta (käteismaksu). Alle 16-vuotiaat pääsevät konserttiin ilmaiseksi.

 

 

 

 

 

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2022
Nettitaivas