Levinyt!
 

Kunta, kaivos ja alueen matkailu esittäytyvät 24.8. Urheiluhallilal Kittilässä

09.08.2019

Paljon näkemistä ja kokemista

Kittilän kunta, Kittilän kaivos, Visit Levi ja Levi Ski Resort esittäytyvät niin kuntalaisille kuin matkailijoille ja muullekin yleisölle lauantaina 24.8. Kittilän urheiluhallilla osoitteessa Havutie 6 Kittilä, josta lähtevät myös kiertoajelut Kittilän kaivokselle.

Ohjelmassa Kittilän kunnan yksiköt esittäytyvät eli vapaa-ajan palvelut, lapsiperheiden ja aikuisten palvelut, asunnot ja tontit Kittilässä. Pihalla voi hypätä myös kirjastoautoon ja utustua Kittilän Unicef Lapsiystävällinen kunta -toimintaan. Lisäksi esittäytyvät monien kurssien Revontuli-Opisto ja Levi Snow Sports Academy. Kittilän kirkonkylän autoarpajaisten tekstariarpa on myynnissä, ja Kittilä-puodista löytyy Ahma-aiheisia tuotteita. Urheiluhallilla voi myös testata ohjatusti seinäkiipeilyä tapahtuman aikana.

Kaivoskäynnille tai ainakin keitolle

Kaivosyhtiö Agnico Eagle Finlandin malminetsintä sekä Kittilän kaivoksen osastot esittelevät omaa toimintaansa. Kiertoajelut kaivokselle järjestetään etukäteen ilmoittautuneille.

Kaivos tarjoaa urheiluhallilla keittolounaan ja kahvit tapahtuman kävijöille. Urheiluhallin pihalla voi lisäksi tutustua akkukäyttöiseen Boomer-porauslaitteeseen ja testata kullanhuuhdontaa.

Visit Levi (ent. Levin Matkailu) kertoo toiminnastaan, matkailunäkymistä ja Levin alueen tapahtumista.

Rinneyhtiö Levi Ski Resort esittelee uutta West Point -hanketta ja kertoo myös uudesta ympäristösertifikaatistaan.

Tietoiskuja ja ajankohtaiskatsauksia antavat mm. Kittilän vt. kunnanjohtaja Antti Jämsén, Kittilän kaivoksen johtaja Tommi Kankkunen sekä Visit Levin ja Levi Ski Resortin edustajat.

Ilmoittaudu kaivoskierrokselle

Kiertoajelulle kaivokselle (kesto n. 3 h) tulee ilmoittautua etukäteen 20.8. mennessä sähköisesti: https://ssl.eventilla.com/kaivoskierros_ilmoittautuminen

Lisätietoja kiertoajeluista voi pyytää puhelimitse numerosta 040 357 6004.

Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton. Tapahtumassa myytävien tuotteiden ostoon kannattaa varata käteistä.

 

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2019
Nettitaivas