Levinyt!
 

Särestössä tapahtuu syyskesällä 2019

09.08.2019

Perjantaina 16.8. Niittotalkoot

Lapin luonnonsuojelupiirin vetämät perinnemaiseman hoitotalkoot kutsuvat kaikki innostuneet mukaan, voi tarttua viikatteeseen ja auttaa tärkeässä perinnemaisematyössä. Välineet saa paikan päältä.

Ilmoittautuminen mieluiten sähköpostilla 9.8. mennessä: lappi@sll.fi, otsikolla Särestön niittotalkoot.

särestön lampaita

Talkooruuat tarjotaan (ilmoita mahdolliset ruoka-aineallergiat) ja yöpymismahdollisuutta voi myös kysellä s-postilla. Talkoolaisille on opastettu kierros Särestön museon näyttelyihin lauantaina.

26.–29.8. Art Kittilä - kokemuksellinen kuvataidekierros

Ainutlaatuinen mahdollisuus tutustua kittiläläisiin kuvataidekohteisiin ja tehdä omaa taidetta loppukesän kajossa. Neljän päivän pituisella kurssilla tutustutaan kittiläläisten taiteilijoiden Reidar Särestöniemen, Kalervo Palsan, Einari Junttilan, Reijo Raekallion sekä Raisa Raekallion ja Misha del Valin taiteeseen vierailemalla paikallisissa museoissa ja gallerioissa.

Kurssin aikana pääsee myös itse taiteilemaan Raisa Raekallion ohjauksessa eri tekniikoin mm. Särestössä, Pöntsössä ja luonnon kauniilla Ruoppakönkään alueella, joka on osa Pallas- Yllästunturin kansallispuistoa.

Kurssimaksu 125 € sisältää opetuksen, keittolounaan, kuljetukset ja sisäänpääsymaksut kohteisiin. Lisätietoa ja ilmoittautumiset Revontuliopiston sivuilta.

30.8. Yin-joogaa ja Särestön rantasaunassa kylvetään klo 17–21

PilviYogan ohjaaja Pilvi pitää Särestön Ateljeessa lempeän yin-joogatunnin, jonka päätteeksi pääsee löylyttelemään Särestön rantasaunaan, halutessaan voi pulahtaa saunan vieressä olevaan raikkaaseen hetelampeen. Saunavuorot: klo 19–20 naiset, klo 20–21 miehet.

Osallistumismaksu 25€ sisältää joogan ja saunan. Ilmoittautumiset 29.8. mennessä: info@sarestoniemenmuseo.fi

Konsertteja syyskuussa

La 14.9. klo 18 oululaisen vanhan musiikin lauluyhtye Cappella pro Vocalen konsertti Ateljeessa. Lippu 10 €.

La 21.9. klo 15 ja klo 19 Hiljaisuuden vuodenajat -konsertit Särestössä, lisätietoja: hiljaisuusfestivaali.fi

 

 

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2022
Nettitaivas