Levinyt!
 

DNA, MTV ja Samsung avasivat Jetin Viihdeluolan

22.02.2015

Testaa tabletti ilmaiseksi ennen ostoa.
Levillä on nyt mahdollista saada apua televisio- sekä puhelinongelmiin, sillä DNA, MTV ja Samsung pystyttivät yhteistuumin Hissitielle hiihtolomien alkajaisiksi Jetin Viihdeluolan, josta saa kaikki DNA:n palvelut, MTV:n viihdepaketit sekä Samsungin televisiot, tabletit ja puhelimet. Lisäksi tarjolla on tarvikkeita Samsungin puhelimiin.
Huippuluokan tabletin ladattuna täyteen viihdettä voi ottaa koekäyttöön vuorokaudeksi veloituksetta, ja jos paketista tykkää, uuden samanlaisen voi ostaa omakseen, eli ei tarvitse ostaa sikaa säkissä. Tabletin voi kytkeä televisioon, jolloin voi katsella sieltä mitä tahansa missä vaan ja milloin haluaa.
- Meiltä saa myös äänentoistolaitteita, langattomia kaiuttimia ja kuulokkeita sekä älykelloja. Jos puhelin katoaa ulkoillessa, meillä voi heti vaihtaa kadonneen SIM-kortin toimivaan ja ostaa uuden puhelimen kadonneen tilalle, sanovat Viihdeluolan myyntineuvottelijat.

Jetin luola

 

Matias Kaarna, Janne Lehtonen, Roope Akkanen ja Anna-Elina Pekonen palvelevat Jetin Viihdeluolan asiakkaita.

Käsineet kuivataan ja akku latinkiin.
- Tablettiin ladatuilla viihdepaketeilla saa helposti kaikki toivomansa kanavat näkyviin, joten mökillä voi katsella formuloita, alppihiihtoa ja jääkiekkoa tai vaikkapa sarjoja, jotka eivät näkyisi siellä muuten. Lisäksi meillä on koko ajan tarjouksia, joita ei saa muualta.
Internetin ongelmien kanssa ei tarvitse enää painia, sillä Viihdeluolassa voi valita itselleen sopivan liittymän. Samsungin puhelimiin saa kuoria, latureita ja ulkoisia akkuja, joista voi ladata lisävirtaa halutessaan. Myös television ja tabletin välille tarvittavat adapterit ovat valikoimissa. Jos epäilee 4G-liittymän toimintaa tunturissa, sen voi testata täällä.
Jetin Viihdeluola toimii Levidelin kanssa samoissa tiloissa, ja ruokapöydissä on tabletit, joista voi katsella ruokailun yhteydessä vaikkapa tuoreimmat uutiset tai tutkailla Levin alueen tarjontaa. Samsungin puhelimien akut voi ladata täyteen, ja myös käsineet kuivuvat ruokaillessa merkistä riippumatta, sillä ne voi ripustaa palveluihin kuuluvaan hanskakuivuriin.
Jetin Viihdeluola palvelee kevätsesonkina joka päivä klo 11–19.
(Timo Koivisto)

 

 

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2021
Nettitaivas