Levinyt!
 

Kappelin konsertteja

03.04.2019

Lauluista voimaa enkelin silmin 7.4.

Kappelin konsertin nimi on Lauluista Voimaa - Enkelin silmin, ja se kutsuu rauhoittumaan ja pysähtymään voimaa antavien laulujen äärelle.

Konsertti on osa Lapin kiertuetta, jonka aikana kaksikko tekee yhteensä seitsemän konserttia.

Tänä vuonna Arja juhlistaa 30-vuotista uraansa tangokuningattarena.

Arja Koriseva konsertoi pianisti Minna Lintukankaan kanssa Levillä Marian kappelissa sunnuntaina 7.4. klo 20. Kappelikonsertin liput 25 e.

 

Elvis Presleyn gospelmusiikkia 8.4.

Elvis Presleyn musiikki elää edelleen ja löytää tiensä aina uusien sukupolvien sydämiin. Yhdysvaltalaista artistia on tituleerattu 1900-luvun tunnetuimmaksi henkilöksi. Presleyn sanotaan nostaneen rock and roll musiikin yleiseen tietoisuuteen ja häntä pidetään suoranaisen kulttuurisen muutoksen käynnistäjänä.

Artistin muistoa kunnioitetaan Marian kappelissa maanantaina 8.4 kello 20 alkaen, kun Presleyn gospel-tuotantoa tulkitsee tilaisuudessa Aron.

Suomalainen Aron, eli Juha Leppänen, on tunnettu Elvis-tulkinnoistaan.

Artisti on käsitellyt uudelleen muun muassa Presleyn kipaleet Let it be me, How great thou art ja If I can dream.

Konsertti, Elvis Gospel – Aron, Marian kappelissa maanantaina 8.4 klo 20. Liput 18€ (aik.) / 5€ (lapset alle 12v.). Huom! Paikan päällä käy vain käteinen.

 

Tunturilta Volgan rannoille Marian kappelissa 9.4.

Konsertti on oopperalaulaja baritoni Raimo Laukan ja pianotaitelija Maija Weitzin luotsaama matka Lapin tuntureilta Volgan rannoille. Ohjelmassa mm. Kilpisen, Merikannon ja Sibeliuksen lauluja ja lopuksi slaavilaisen musiikin helmiä.

Raimo Laukka on ollut kiinnitettynä Suomen Kansallisoopperaan 1984–2010 tehden siellä huomattavan määrän keskeisiä baritonirooleja. Hän on esiintynyt Savonlinnan Oopperajuhlilla useana kesänä sekä vieraillut yli kymmenessä keskieurooppalaisessa oopperatalossa.

Konserttilaulajana Laukka on esiintynyt pohjoismaiden lisäksi mm. Wien, Lontoo, Pariisi, Newyork, Los Angeles, Berliini, Moskova, Pietari jne.

Maija Weitz tunnetaan eturivin kamarimuusikkona ja lied-pianistina taustanaan solistinen toiminta pianoiltoineen ja orkestereiden solistina. Yhteistyö eri kulttuuripiirien kanssa- ennen kaikkea wieniläisen musiikkimaailman kanssa ovat kansainvälistäneet hänen toimintansa. Hän on esiintynyt mm. Wien, Lontoo, Moskova, Pietari jne. Suomessa Weitz on tehnyt yhteistyötä maamme eturivin laulajien kanssa.

Konsertti Tunturilta Volgan rannoille, Raimo Laukka ja Maria Weitz, Marian kappelissa ti 9.4 klo 19.00, liput 20 € ovelta.

 

Viktoria Mullova ja poikansa Misha Mullov-Abbado konsertoivat Levillä 11.4.

Muutaman vuoden tauon jälkeen Viktoria Mullova, yksi aikamme tunnetuimmista huippuviulisteista, palaa konsertoimaan Leville. Tällä kertaa hän esiintyy torstaina 11.4. klo 20 yhdessä poikansa, jazz-basisti, sovittaja ja säveltäjä Misha Mullov-Abbadon kanssa. Heidän useita musiikin lajeja yhdistelevä ja monivivahteinen Music We Love -ohjelmansa sisältää musiikkia, jota he itse erityisesti rakastavat soittaa.

Ohjelmassa on muun muassa sovituksia klassisten säveltäjien musiikista sekä nyky-jazzia. Mukana on myös sovituksia monien eri alueiden musiikista ympäri maailmaa, kuten Etelä-Amerikasta, Itä-Euroopasta ja Lähi-Idästä. Säveltäjäniminä on mm. J. S. Bach, R. Schumann, Zequinha de Abreu, Shalom Chanoch ja Misha Mullov-Abbado.

Liput Music We Love -konserttiin 40 €. Ennakkolippuja konsertteihin voi ostaa Levin Matkailuneuvonnasta sekä Kukka- ja lahjapuoti Lumitähdestä Kittilästä. Ovella lipunmyynti aukeaa tuntia ennen konserttia.

 

Pääsiäisenä lisää viulumusiikkia 21.4.

Lisäksi pääsiäisen aikaan Levillä kuullaan kotimaisia huipputaiteilijoitamme, kun viulisti Réka Szilvay ja pianisti Heini Kärkkäinen konsertoivat myös Marian kappelissa.

Pääsiäisen Juhlakonsertti on sunnuntaina 21.4. klo 20. Luvassa on Sibeliuksen maalaistansseja, sarja Prokofjevin Tuhkimo- baletista viululle ja pianolle sovitettuna sekä Brahmsin lämmin ja herkkä G-duuri sonaatti viululle ja pianolle.

Liput pääsiäiskonserttiin 30 €. Ennakkolippuja konsertteihin voi ostaa Levin Matkailuneuvonnasta sekä Kukka- ja lahjapuoti Lumitähdestä Kittilästä. Ovella lipunmyynti aukeaa tuntia ennen konserttia.

Konsertit järjestää Särestön Kamarikonsertit

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2021
Nettitaivas