Levinyt!
 

Viktoria Mullova ja jazzmuusikko poika Misha konsertoivat Levillä

27.03.2019

Äiti ja poika konsertoivat

Muutaman vuoden tauon jälkeen Viktoria Mullova, yksi aikamme tunnetuimmista huippuviulisteista, palaa konsertoimaan Leville. Tällä kertaa hän esiintyy torstaina 11.4. klo 20 yhdessä poikansa, jazz-basisti, sovittaja ja säveltäjä Misha Mullov-Abbadon kanssa. Heidän useita musiikin lajeja yhdistelevä ja monivivahteinen Music We Love -ohjelmansa sisältää musiikkia, jota he itse erityisesti rakastavat soittaa.

Ohjelmassa on muun muassa sovituksia klassisten säveltäjien musiikista sekä nyky-jazzia. Mukana on myös sovituksia monien eri alueiden musiikista ympäri maailmaa, kuten Etelä-Amerikasta, Itä-Euroopasta ja Lähi-Idästä. Säveltäjäniminä on mm. J. S. Bach, R. Schumann, Zequinha de Abreu, Shalom Chanoch ja Misha Mullov-Abbado.

Pääsiäisenä lisää viulumusiikkia

Lisäksi pääsiäisen aikaan Levillä kuullaan kotimaisia huipputaiteilijoitamme, kun viulisti Réka Szilvay ja pianisti Heini Kärkkäinen konsertoivat myös Marian kappelissa.

Pääsiäisen Juhlakonsertti on sunnuntaina 21.4. klo 20. Luvassa on Sibeliuksen maalaistansseja, sarja Prokofjevin Tuhkimo- baletista viululle ja pianolle sovitettuna sekä Brahmsin lämmin ja herkkä G-duuri sonaatti viululle ja pianolle.

Liput.

Konserttien kesto on noin 1 tunti ilman väliaikaa.

Liput Music We Love -konserttiin 40 € ja pääsiäiskonserttiin 30 €.

Ennakkolippuja konsertteihin voi ostaa Levin Matkailuneuvonnasta sekä Kukka- ja lahjapuoti Lumitähdestä Kittilästä. Ovella lipunmyynti aukeaa tuntia ennen konserttia.

Konsertit järjestää Särestön Kamarikonsertit.

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2021
Nettitaivas