Levinyt!
 

10-vuotias Ihku Night Club & Karaoke uudistui

15.03.2019

Tumma värimaailma vaihtui pronssiin

Tänä vuonna 10 vuotta täyttävä, Levin ytimessä sijaitseva Ihku Night Club & Karaoke uudisti ilmettään kuluvalle kaudelle. Ennen värimaailmaltaan musta-keltainen yökerho muutettiin kiehtovan pronssin sävyiseksi.

Alakerta laitettiin kokonaan uusiksi baaritiskiä ja esiintymislavaa myöten. Yläkerrassa niin ikään uusittiin pinnat, laitettiin uusi lattia ja vessat remontoitiin. Uutta ilmettä ja piristystä saatiin aikaan muun muassa valaisimilla, ja suosittu karaoke sai entistä ehomman äänentoistolaitteiston.

Ihkun ravintolavastaava Nina Riski kertoo karaoken olevan edelleen suosittu kaiken juhlakansan ohjelmanumero. Jokainen laulaja haluaa olla vuorollaan tähti. Kynnys astua lavalle on matala.

IhkuNina

– Leville tullaan viihtymään ja olemaan rennosti. Kappaleemme ovat monipuolisia ja kaikille löytyy varmasti mieluisa. Uusimme remontin yhteydessä myös äänentoistolaitteiston ja se on nyt huippuluokkaa. Karaokelavamme on hyvällä korkeudella ja taustavalot ovat hienot, kehuu Nina Riski.

Yläkerran karaokelavalle pääsee jo hyvissä ajoin iltapäivästä, sillä ovet avautuvat klo 15.

Paljon onnea, 10-vuotias Ihku!

Ihkun tarina on saanut alkunsa vuonna 2009, jolloin yrittäjä Tomi Keisala perusti ravintolan Leville Keskuskuja 3:een. Edelleen samassa paikassa sijaitseva Ihku oli tuolloin vain yhdessä kerroksessa.

Tämän vuoden marraskuussa ravintola juhlii 10-vuotispäiviään. Pyöreiden vuosien kunniaksi on myynnissä erä juhlatuotteita: pohjoisen pakkasissa lämmittävä pipo sekä jääkiekkopaita, joka juontaa Ihkun laajaan yhteistyöhön lajin parissa. Tuotteita on ostettavissa verkkokaupasta ja Ihkuista. 10-vuotisjuhlavuosi näkyy marraskuussa kaikissa Suomen Ihkuissa, mutta erityisesti Levillä.

Keväällä stand upia ja huippumusaa

Levin Ihkun kevätkausi on täynnä huippuesiintyjiä. Bilebändit viihdyttävät kansaa joka viikko, ja tiistaisin alkavat nauruhermoja kutkuttavat stand up -illat. Lavalla nähdään ykkösrivin stand up -koomikot kuten Kumman kaa -sarjasta tuttu Heli Sutela, vuonna 2014 Naurun tasapaino -kilpailun voittanut Iikka Kivi sekä Yle Puheen Ali & Hususta ja Ali Showsta tuttu Ali Jahangiri. Stand up -iltoina Ihkun alakerta avataan klo 21, muulloin klo 22.

Ihku

Ihkussa viihtyy kaikenikäinen juhlakansa ja tervetulleiksi toivotetaan kaikki yli 22-vuotiaat. Ikäjakauma vaihtelee jonkin verran sesongin mukaan.

– Uuden vuoden aikaan meillä käy nuorempaa porukkaa ja ruskalla hieman varttuneempaa väkeä, Levin Ihkussa jo kahdeksan vuotta työskennellyt Nina Riski kertoo.

Nyt ovat käsillä "aikuisten viikot", kun Leville suuntaa paljon yritysväkeä. Ihkun ravintolavastaava lähettää terveiset pohjoiseen suuntaaville.

– Pitäkää hauskaa ja muistakaa käydä after skissä ja iltaelämässä!

www.ihkubar.fi

Virpi Kallio

  

 

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2021
Nettitaivas