Levinyt!
 

Cocktaileja sekä neljän ruokalajin dinner Utsuvaaran Aurora Sky -ravintolassa

06.03.2019

Tulevana viikonloppuna 8.–9.3. on syytä piipahtaa nauttimassa hyvästä ruuasta ja vielä maukkaampia cocktaileja Utsuvaarassa Levin Iglujen ravintola Aurora Skyssa.

Talon baarimestari Joel Hakala kertoo alakerran muuttuvan viikonlopuksi baariksi, jossa vieraileva baarimestari Mikko Hissa loihtii yhdessä Hakalan kanssa kansainvälisesti tunnettuja sekä nykytrendien mukaisia cocktaileja.

– Kello 22 alkaen dj soittaa alakerran ravintolassa lounge-musiikkia ja baari on auki. Ei siis välttämättä tarvitse ruokailla, kun haluaa päästä hyvien drinkkien äärelle, sanoo Hakala.

Miksipä siis ei lasiin laittaisi välillä jotain tavallisuudesta poikkeavaakin ja nauttisi kerrankin tavallisuudesta poikkeavia ruokajuomia, cocktaileja?

Aurora Sky -ravintolan keittiöpäällikkö Lauri Närhi on tiimeineen loihtinut maukkaan neljän ruokalajin illallismenun, jossa alkuun nautitaan kuhaa, siten seuraa madekeittoa, pääruokana on kuusipeuraa ja jälkkäriksi pisteenä iin päälle on palsternakkakakkua. Kaikkien ruokien rinnalle on suunniteltu vain tätä menuta varten makumaailmaltaan sopivat cocktailit.

Ravintolasta kerrotaan, että vielä on mukavasti tilaa lauantai-illan kattaukseen, kannattaa siis olla rohkea ja tehdä pöytävaraus. Edessä on unohtumaton illalliselämys.

Jaspis Toivonen

 

 

 

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2021
Nettitaivas