Levinyt!
 

Ounasjokilaakson Kennelkerhon Match Show lauantaina Kittilässä

06.03.2019

Koiran rokotustodistus mukaan.

Kittilän kirkonkylällä tempaistaan Lasten päivän merkeissä Hotelli Kittilän ja Ounashovin pihalla lauantaina 9.3. klo 12–15. Tapahtumassa Ounasjokilaakson Kennelkerho ry järjestää koirien leikkimielisen koiranäyttelyn, Match Shown Kittilän torilla. Match Showhun saavat osallistua virallisesta koiranäyttelystä poiketen ihan kaiken rotuiset ja monirotuiset koirat, joilla on rokotustodistukset kunnossa ja mukana.

Match Show etenee niin, että koirat ilmoittautuvat paikan päällä viimeistään ennen oman luokkansa alkua. Luokkia on koirille kolme: pennut eli 1-vuotiaat ja sitä nuoremmat koirat, pienet aikuiset koirat ja isot aikuiset koirat. Kukin luokka käydään läpi niin, että kaksi koiraa kutsutaan kerrallaan kehään tuomarin arvosteltavaksi. Tuomari jakaa koirille toiselle sinisen ja toiselle punaisen nauhan.

Kun koko luokan koirat on käyty läpi, kutsutaan sinisen nauhan ja punaisen nauhan saaneet kehään vuorollaan. Kustakin ryhmästä tuomari valitsee neljä parasta ja ryhmien parhaat kilpailevat loppukilpailussa näyttelyn kauneimman koiran tittelistä. Tuomarina näyttelyssä arvostelee muoniolainen koirankasvattaja Milla Alatalo, kennel Tuiskutievan.

Lasten omat luokat.

Koska kyseessä on osa lasten talvitapahtumaa, ei lapsia ole koiranäyttelyssäkään unohdettu, lapsille ovat omat sarjat: lapsi ja lelukoira ja lapsi ja koira -luokat. Perinteisesti kaikki lasten luokkiin osallistuneet palkitaan.

Palkinnot ovat tunnetusti Ounasjokilaakson Kennelkerhon ”mätsäreissä” olleet hyviä, niin nytkin. Levin Rauta, Erä- ja lemmikkitarvike Aihki Oy ja Levin Lemmikkitarvike ovat pitäneet huolen siitä, että osallistujat palkitaan tänäkin vuonna ruhtinaallisesti, loppukehässä koirat saavat mm. isot ruokasäkit.

Ounasjokilaakson Kennelkerho järjestää tänä vuonna kolmen match show -osakilpailun cupin, kertyneet varat käytetään koiraharrastuksen edistämiseen Kittilässä ja toiveessa on kunnostaa koulutuskenttä. Seuraava osakilpailu järjestetään Kittilän perinteisillä kesämarkkinoilla ja viimeinen ruska-aikaan Levillä.

Mätsärin yhteydessä myös loistavat arpajaiset mahtavin palkinnoin. Arvonta heti mätsärin päätyttyä paikan päällä.

Match Shown kulku eli aikataulu suuntaa antavasti.

Klo 12.15 Lapsi & Lelu, ja heti perään Lapsi & Koira -luokat, osallistumismaksu 2 €

Klo 12.45 Pennut – Klo 13.15 Pienet aikuiset – Klo 13.45 Isot aikuiset, osallistumismaksu kaikissa 5 €.

Kun kaikki luokat on käyty läpi, arvostellaan vielä BIS eli best in show -kehä ja suoritetaan arpajaiset paikan päällä.

Osallistuvilla koirilla tulee olla rokotukset kunnossa ja ne tarkastetaan paikan päällä, ilmoittautuminen viimeistään varttia ennen oman luokan alkua.

Lisätietoja Saana Veltheim puh. 0500459855

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2021
Nettitaivas