Levinyt!
 

Extreme Levi Triathlon kisataan heinäkuussa

23.02.2019

Yöttömän yön kilpailu 27.7.

Levi Extreme Triathlon kilpailu on suoraa jatkoa kolmen edellisen kesän Finntriathlonin järjestämille kilpailuille. Vain järjestäjä on muuttunut eli nyt asialla on paikallinen viime vuonna perustettu seura Lapland Triathlon Levi ry.

Kilpailumatkat ovat Pitkämatka (1900 m uinti – 130 km pyöräily – 21 km polkuhuoksu) ja Sprintti (400 m uinti – 20 km pyöräily – 6 km juoksu). Kilpailun startit ovat pitkällä matkalla klo 15.00 ja sprintillä klo 16.00. Joukkuekilpailu käydään sprinttimatkalla.

– Joukkuekilpailu on helppo, kun vain yhden pitää osata uida, toisen pyöräillä ja kolmannen juosta. Se on erityisesti sopiva sellaisille, jotka eivät vielä uskalla yksin koko urakkaan tai sitten vaikkapa yrityksille. Eikä kunnonkaan tarvitse olla mikään huippu, se on oikein passeli sarja tavanliikkujille, sanovat järjestäjät.

Kilpailut starttaavat iltapäivällä, ja maaliin tullaan auringon paisteessa puoleen yöhön mennessä. Reitti kulkee upeassa Tunturi-Lapin luonnossa, uintiosuus puhtaassa lähdeperäisessä Immeljärvessä, ja pitkän matkan pyöräilyreitti kulkee kansallispuiston maisemissa kiertäen Yllästunturin. Juoksemaan pääsee Kätkätunturin ja Levin poluilla ja lopuksi kiivetään vielä Levin maailmancuprinnettä ylös.

Levi Extreme Triathlon -tapahtuman vastuullisena järjestäjänä toimii Lapland Triathlon Levi Ry ja tapahtuman päällikkö on Juuso Laitinen.

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä, jossa mukana ainakin Levin Matkailu Oy, Levi Hotel Spa, Agnico Eagle Finland Oy, Hotelli Kittilä, Aslakin Liike, Finntriathlon

Ilmoittautuminen on jo avattu

Levi Extreme Triathlonin ilmoittautuminen päättyy perjantaina 26.7. Kilpailun osallistujamäärä on turvallisuussyistä ja sujuvan kilpailun takaamiseksi rajoitettu 400 osallistujaan.

Ilmoittautua kannattaakin mitä pikimmin, sillä hinnat ovat nyt edullisimmillaan. Pitkämatka 24.3. asti 125 €, 19.7. asti 150 €, ja kisaviikolla 175 €. Sprinttimatkojen hinnat samoin päivämäärin 24.3. asti 65 €, 75 € ja kisaviikolla 85 €. Joukkuekilpailun hintahaitari 125 € alk. – 175 €.

Osallistumismaksu sisältää uimalakin, kilpailijarannekkeen, kilpailunumerot, kuminauhaa ja hakaneuloja numerolapun kiinnittämiseen sejä ajanotto-tagin. Juomahuollon kilpailun aikana ja maaliintulon jälkeen sekä ruokailun kilpailun jälkeen ja saunan Levi Hotel Spassa.

Tapahtuman tiedot ja linkki ilmoittautumaan löytyy helposti:

levi.fi/triathlon

 

 

Instagram: @leviextremetriathlon @levin_triathlonkoulu

FB: Levi Extreme Triathlon

Lapland Triathlon Levi ry

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2021
Nettitaivas