Levinyt!
 

K-Market LevinPoro välttää ruokahävikkiä viksusti

21.02.2019

Sovellus kertoo, mitä, missä ja milloin

– Tavoitteenamme on tänä vuonna päästä ruoan hävikissä pyöreään nollaan. Olemme K-Market LevinPorossa koko Kittilän ja Levin alueella ensimmäisinä liittyneet ResQ-partneriksi ja haluamme myydä päiväysruuan edes sillä muutamalla eurolla poisheittämisen sijaan, kertoo kauppias Pirre Mahlberg. 

– Lataa oma sovelluksesi ja kurkkaa millaisia ateria-, leipä- tai välipalakasseja meillä olisi tänään tarjolla. Ja kassit ehtii noutaa päivittäin klo 21 mennessä, sillä olemme avoinna joka päivä 9–21.

Systeemiin kautta myytävät tuotteet ovat siis päiväykseltään vanhenevia, mutta usein täysin vielä käyttökelpoisia ja ravinnoksi kelpaavia.

Suomi, Ruotsi ja lisää maita tulossa

Sovellus toimii jo ainakin Suomessa sekä Ruotsissa ja näyttää päivittäin myyntiin tulevat tuotteet. Levi on tällä hetkellä pohjoisin paikka Suomessa, jossa se toimii, seuraava löytyy Rovaniemeltä.

Yli tuhannen vastuullisen ResQ-kumppanin sekä kymmenien tuhansien ruokaa pelastavien käyttäjien voimin voidaan vaikuttaa siihen, kuinka paljon hävikkiä ravintoloissa, kahviloissa ja ruokakaupoissa syntyy.

– Ruokahävikki on valtava, mutta tarpeeton maailmanlaajuinen ongelma. Haluamme vaikuttaa ongelman suuruuteen ravintoloiden, kahviloiden ja ruokakauppojen hävikkiä vähentäen. Joka päivä uudet ResQ-kumppanit sekä käyttäjät liittyvät palveluumme, ja jokainen heistä auttaa meitä pääsemään lähemmäs tavoitettamme nollahävikki-yhteisöistä, kerrotaan ResQ-sivustolla.

ResQ:n avulla voi kokeilla niin uusia kuin jo entuudestaan tuttuja ravintoloita, ruokakauppoja ja kahviloita 50 % alennuksella. Rahan lisäksi säästyy myös luonto.

Sovelluksen voi ladata joko nettisivun kautta, joka lähettää kännykkään tarvittavan latauslinkin, tai lataamalla sen oman puhelimen käyttöjärjestelmään sopivasta sovelluskaupasta.

Maksaminen

Annokset maksetaan aina suoraan sovelluksessa, niitä ei siis voi vain varata ja maksaa vasta paikan päällä. Maksamisessa käyvät luotto- ja pankkikortit, voi ostaa etukäteen ns. krediittejä, joilla maksetaan,

Credit/Debit maksukorteissa on kaksi erillistä kortin numeroa sekä varmistusnumeroa. Credit-puolen tiedot ovat kortin etuosassa. Kortissa on kuitenkin myös erillinen Debit-numero, joka löytyy kortin kääntöpuolen alalaidasta. Täältä löydät myös Debit-puolen oman varmistusnumeron. Kun tiedot syötetään sovellukseen, voi maksaa haluamallaan tavalla.

Asetuksissa on myös kielivalikko, joka tarjoaa käyttäjälle kuusi eri vaihtoehtoa.

Ostoksia voi tehdä myös suoraan nettisivustolta (https://www.resq-club.com), ja kun sijaintipalvelut ovat päällä, löytyy lähin ostospaikka.

 

Jaspis Toivonen

 

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2021
Nettitaivas