Levinyt!
 

Arctic Challenge Winter Edition 2019

21.02.2019

Maaliskuun 16. on itsensä voittamisen päivä

Kyseessä on talvinen versio huikean suosion saavuttaneesta esterata- ja juoksutapahtumasta, joka on valloittanut Levin jo neljä kertaa kesällä ja kahdesti talvella.

Jos luuli jo kesän Arctic Challenge kisassa kohdanneensa ja antaneensa kaiken, niin Arctic Challenge Winter Edition muokkaa käsitykset uudelleen. Nyt ei kahlata suossa tai uida rapakossa vaan rämmitään lumessa arktisen ilman armoilla ja todella annetaan kaikkemme.

Arctic Challenge Winter Edition on kokemus, josta todellakin riittää muisteltavaa ja kerrottavaa.

Achalleng

 

Otatko arktisen haasteen vastaan?

Rata on täynnä yllätyksiä maisemissa, joissa metrinen lumikerros laittaa haastekertoimen kohdilleen. Juoksuosuus koluaa rinteitä ylös ja alas noin 6 km verran. Reitin varrella on lukuisia haasteita, jotka koettelevat sekä fyysisiä että henkisiä voimavaroja.

Järjestäjä takaa, että osallistujat tulevat jälleen kastumaan, rämpimään, taistelemaan ja ennen kaikkea voittamaan itsensä. Myös kuuluisa kisapölli on jälleen matkassa, muita yllätyksiä emme vielä paljasta.

Kisan voimakkaita arvoja ovat itsensä voittaminen, tahdonvoima, tiimityöskentely sekä luonnon kunnioitus. Kyse on pari- tai joukkuekisasta, sekä ennen kaikkea itsensä ylittämisestä.

Eikä edelleenkään laiteta osallistujia paremmuusjärjestykseen eli kisassa ei ole ajanottoa.

Apukäsiä ja -jalkoja rekrytoidaan

Haluatko kokea kiinnostavan tapahtuman kulissit, tutustua kansainväliseen kilpailutunnelmaan ja tutustua mahtaviin tyyppeihin? Kun vastasit kyllä, voit Ilmoittautua vapaaehtoiseksi Arctic Challenge Winter Editioniin.

Palkkioksi luvataan tapahtuman aikana sapuskat eli nälissään ei tarvitse töitä paiskia Jokainen vapaaehtoinen saa myös 3 kk:n salikortin Levi Wellness Clubille.

Sitova ilmoittautumislinkki löytyy tapahtuman sivuilta ja vapaaehtoisten haku päättyy 1.3.

Tapahtuman aikataulu

Perjantaina 15.3. ilmoittaudutaan paikan päällä.

Lauantaina 16.3. kisatoimisto on avoinna klo 8–10. Jokaisen kisaajan tulee ilmoittautua kisatoimistoon, jotta pääsee radalle. Kisatoimistoon tarvitset henkilöllisyystodistusta. Kisatoimistossa tulee jokaisen käydä henkilökohtaisesti eli yksi henkilö ei voi ilmoittaa koko joukkuetta kerralla. Kisatoimisto myy myös Arctic Challenge -tuotteita.

Lähdöt kisaradalle klo 10–12.

 

Lisätiedot, ilmoittautumiset, liput

Arcticchallenge.fi

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2021
Nettitaivas