Levinyt!
 

Nina Åström konsertoi Levillä pe 15.2.

14.02.2019

Nina Åström on yli kirkkokuntarajojen suosion saavuttanut muusikko, lauluntekijä ja artisti, joka on esiintynyt miljoonille kuulijoille kolmessakymmenessä maassa. Hän oli Suomen euroviisuedustaja vuonna 2000, ja nyt myös kultalevylaulaja. Hän on tehnyt vuosien aikana yhteensä noin sata laulua ja levyttänyt 15 CD-levyä. Oman musiikkityylin määrittelemiseen liittyy monia ulottuvuuksia, itse hän kutsuu sitä singer-songwriter-genreksi.

Koulutukseltaan Nina Åström on opettaja ja orientaatioltaan pedagogi. Hänelle on tärkeää kommunikoida nuoremman sukupolven kanssa ja siirtää kokemuspääomaa eteenpäin.

Nina Åström tuli uskoon 17-vuotiaana ja hän on tehnyt evankeliointityötä 1980-luvulta alkaen. Laulukeikat vievät Åströmiä erikoisiin paikkoihin, tilanteisiin ja kohtaamisiin, joista vain harvoilla suomalaisilla on ollut tietoa. Viime vuosina hänellä on ollut noin sata keikkaa vuodessa.

Värikkäiden elämänvaiheiden kautta piirtyy esiin kansainvälinen artisti, tehtäväänsä syvästi sitou- tunut ihminen. Tunnettujen evankelistojen esimerkki on vaikuttanut Åströmin tapaan toimia ja julistaa. Tällaisia ovat esimerkiksi Kalevi Lehtinen ja Ilkka Puhakka. Hilja Aaltosen kohtaaminen on ollut yksi tärkeä ja rohkaiseva kokemus Åströmin kasvuprosessissa.

Nina Åström on laulanut itsensä kuulijoiden sydämiin. Hänen musiikkinsa viestii sanomaa va- pahduksesta, joka on mahdollista kaikille. Tätä sanomaa hän haluaa kertoa koko elämällään.

Nina Åströmillä on myös YouTubessa oma vlogi, Rauhaa ja rohkeutta.

 Perjantai 15.2. klo 19 Marian kappelissa konsertti Rauhaa ja rohkeutta, Nina Åström. Liput 10 €.

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2021
Nettitaivas