Levinyt!
 

Lahjatavarakauppa Katariinan Kamari avasi

22.02.2015

Tuotteita mökille, kotiin tai lahjaksi.
Kuortanelainen Eija Salimäki avasi helmikuussa Leviraitti seitsemään, S-market Leviä vastapäätä, uuden sisustus- ja lahjatavaraliike Katariinan Kamarin. Sympaattinen yrittäjä pyörittää kesäisin liikettään Kuortaneella, mutta koska talvi on siellä hiljaista aikaa, hän päätti Levillä asuvien perhetuttujen ehdotuksesta tuoda liikkeen talveksi Leville.
Paljon näyteikkunatilaa sisältävät mieleiset liiketilat löytyivät Levi Starista ystävien avulla. Sekä liike että sen valikoima ovat omistajansa näköisiä. Tarjolla on monipuolinen kattaus pientä sisustus- ja lahjatavaraa mökille, kotiin tai lahjaksi. Halutessaan voi ostaa myös lahjakortin, jonka saaja voi itse valita haluamansa tuotteet.
Salimäki on pitänyt Katariinan Kamaria Kuortaneella neljä vuotta, hänen tyttärensä Katariina, jonka mukaan liike on nimetty, tulee auttelemaan kiireisinä aikoina äitiään myös Leville. Liike on avoinna kevätsesongin loppuun asti maanantaista perjantaihin klo 10–20, lauantaina 10–18 ja sunnuntaina 11–20.
- Teen myös sisustussuunnittelua ja stailauksia, joista minulla on vuosien kokemus. Ohjaavana tekijänä niissä ovat asiakkaan toiveet, haluan täydentää niitä omilla vinkeilläni ja luoda yhdessä asiakkaan kanssa nimenomaan hänelle viihtyisän ympäristön, sanoo Eija.

Tuotteisiin uskottava itse.

Ktariinan kamari tuotteet
Salimäki on haaveillut jo vuosia liikkeen perustamisesta Leville ja puhunutkin siitä leikillään. Nyt sille tuli otollinen aika, ja hän päätti kokeilla ja katsoa kevään lopussa, voisiko tulla syksyllä takaisin, mitä hän kyllä toivoisi. Tuotteet hän valitsee oman makunsa mukaan, sillä ei osaa myydä tuotteita, joihin ei itse usko.
- Liikkeessä on maltillinen valikoima Jeanne d’arc Livingin Tanskassa valmistettuja, ranskalaistyylisiä, maalaisromanttisia naistenvaatteita, samalta merkiltä on tarjolla myös sisustustavaraa. Sisustuselementeiksi tai lahjaksi lapselle on tarjolla muun muassa erilaisia pehmonalleja. Itse kustomoitavat värilliset valopallosarjat taas tuovat kotiin tunnelmallista valoa.
- Ruotsalaiset Våga-korut on tehty makeanveden helmistä ja keramiikasta, ne ovat hopeoituja ja nikkelivapaita. Green Gaten astiat tulevat Tanskasta, ja vaikka merkin mallit vaihtuvat, värimaailmat sointuvat yhteen vanhojen sarjojen kanssa, joten omaa mallistoaan voi täydentää makunsa mukaan. Tervetuloa katsomaan mitä kamarista löytyy, toivottaa Eija.
(Timo Koivisto)

 

 

 

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2021
Nettitaivas