Levinyt!
 

Mökistä hotellihuonetason majoitukseen Call Staffin avulla

29.11.2018

Kaikille osapuolille hyvä juttu.

Mullistavasta uutuudesta mökkien vuokrausmaailmassa on todellakin kyse, kun Mikko Siitonen esittelee ajatusta Call Staffin palveluiden taustalla.

– Olemme ostaneet Leviltä Sirkan Mökkipalvelut yrityksen, jolla on ollut mökkejä ja loma-asuntoja välityksessään ja lisäksi huolintapalveluita. Nyt me uudistamme täysin mökkien vuokrauksen, sillä mökin voi vuokrata lyhyemmäksikin ajaksi kuin viikoksi, vaikka vain yhdeksi vuorokaudeksi ja asiakas voi tilata täysin vastaavat palvelut kuin mitä olisi hotellissa asuessa, kaikki yhden ja saman palvelun kautta.

– Toki useimmat palvelut on mökkiasiakas saanut jo niin halutessaan täältä ennenkin, mutta varsinkin ensimmäistä kertaa Leville tuleva matkailija ei paikallisesta tietoviidakosta löydä mitenkään helposti palveluiden tarjoajia. Yksinkertaisesti nyt mökistä saadaan hotellitason majoitusvaihtoehto kaikkine palveluineen, on se sitten aamiainen, siivous kerran vuorokaudessa, personal trainerin tapaaminen tai hierojan palvelut. Meidän kautta hoituu myös jääkaapin täydennys, joka on suuri helpotus, kun lomalaiset saapuvat perille, yleensä ensin pitää täyttää ruokakaappi, nyt me hoidamme senkin tarvittaessa asiakkaan puolesta.

Uusi järjestelmä ei ole ainoastaan matkailijan iloksi, vaan siitä hyötyy myös mökin omistaja.

– Aika on ajanut ohi sen vaiheen, jolloin voi vuokrata vain viikoksi kerrallaan ja vaihtopäivä oli aina lauantai tai sunnuntai. Nykyisin ihmiset viipyvät lyhyempiä rupeamia, joten tällä järjestelmällä mökki saadaan tuottamaan paremmin. Tuottoa saa siten myös korkeammasta vuorokausihinnasta ja käyttöaste nousee helposti.

Uusia yhteistyöhalukkaita mökin omistajia etsitään lisää, joten Mikko Siitonen kehottaa ottamaan rohkeasti yhteyttä. Palvelu ja toiminta käynnistyy jo joulukuussa ja Siitonen tulee myös Leville itse kertomaan asiasta paremmin.

Palvelussa kaiken fokus.

Mikko Siitonen kertoo, että Call Staff on oma ohjelmisto, joka on jo käytössä mm. saaristossa mökkien vuokrauksessa. Levillä toiminnasta on tarkoitus saada ympärivuotista, ja palvelu ulottuu myös Ylläkselle, josta on löytynyt jo yhteistyökumppani.

– Meidän toimipaikkamme Levillä sijaitsee entisen lääkäriaseman tiloissa Lapland Hotels Sirkantähteä vastapäätä. Olemme ostaneet tilat itselle ja siellä tehdään remonttia parhaillaan. Henkilökuntaa on nyt 7 henkeä, tarpeen mukaan väkeä lisätään. Palvelut hoidetaan 24/7 eli päivystäjä on tukikohdassamme saavutettavissa kellon ympäri ja hän hoitaa tarvittavat palvelut. Lumi- ja pihatöitä emme tee itse, vaan ne palvelut ostetaan alueen muilta yrittäjiltä.

– Erotumme muista hotellitasoisella palvelulla, olemalla enemmän läsnä ja tavoitettavissa helposti. Lähdemme ohjelmistossa liikkeelle tietyllä perusvalikolla ja kuuntelemme tarkasti myös asiakaspalautetta. Samalla teemme ulkomaalaisille matkailijoille kynnyksen vuokrata mökki hotellihuoneen sijaan erittäin matalaksi, suomalaisethan jo mökin päälle ymmärtävät. Ja samalla helpotamme matkailun kasvun myötä tullutta majoitustilannetta, keskustan hotellithan täyttyvät ensimmäisinä, mutta hyvätasoista majoitustilaa on muuallakin.

Järjestelmän perustana ovat jokaisessa huoneistossa olevat tabletit, joilla asiakas saa digitaalisesti palvelun tarjoajaan yhteyden ja voi tilata, mitä tarvitsee oli se sitten siivous tai jokin muu.

Jaspis Toivonen

 

Lisätietoja:

Callstaff.fi

Mikko Siitonen, p. 050 548 1973

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2021
Nettitaivas