Levinyt!
 

Uudet bussien reittiliikenteen pysäkit

08.11.2018

Kittilän kirkonkylällä osoitteessa Valtatie 62 sijaitseva reittiliikenteen pysäkki siirtyi 1.11. osoitteeseen Valtatie 49 eli Hotelli Kittilän ja ravintola OunasHovin edustalle.

Pysäkin siirrolla halutaan tarjota liikennöitsijöille ja joukkoliikenteen asiakkaille mahdollisuus asioida kiinteistössä sijaitsevan hotellin ja ravintolan tiloissa pysähdysten aikana.

Jatkossa Hotelli Kittilän pihalla oleva pysäkki katoksineen toimii sekä etelään että pohjoiseen suuntautuvan liikenteen pysäkkinä.

Levilläkin uutta.

Leviraitilla pysäkit Lapland Hotel Sirkantähden kohdalla, entiset pysäkkien nimet Leviraitti P ja Leviraitti E, ovat poistuneet kaukoliikenteen käytöstä toistaiseksi. Uudet pysäkkitunnukset tulevat nyt Hissitielle Levi Hotel Span kylpylän kohdalle.

Lapin ELY-keskus on yhdessä Kittilän kunnan kanssa toteuttanut voimassa olevat pysäkki- ja reittimuutokset Levillä liikenneturvallisuuden takaamiseksi. Kylpylähotellin rakennustyön aikana reitti kulkee Levin keskustassa Hissitien ja Rakkavaarantien kautta.

Reittiliikenteen aikatauluissa pysäkkinä on edelleen Levi Hotel Spa, eikä tämä järjestely aiheuta tarvetta muutoksiin, koska uusi pysäkkipari on kylpylärakennuksen kohdalla.

Muutos ei myöskään vaikuta Ski Bussin pysäkkeihin. Leviraitin pysäkit säilyvät edelleen paikallisliikenteen eli Ski Bussin pysäkkeinä. Hissitiellä ZeroPointin pysäkki on edelleen vain paikallisliikenteen pysäkki, kaukoliikenteen bussit eivät siinä pysähdy.

 

 

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2021
Nettitaivas