Levinyt!
 

Pilatesta ja GYROKINESIS®-tunteja Levin 8-viikolla

12.02.2015

Helsinkiläisen Mr&Mrs Feel IT Oy:n / Pilates Ateljén yrittäjä, pilates- ja gyrokinesisohjaaja sekä tanssipedagogi Anu Raita ohjaa pilateksesta ja laitepilateksesta sekä uudesta GYROKINESIS®-harjoittelusta kiinnostuneita viikolla 8 Hotelli Hullussa Porossa. Tunnit pidetään kolmena päivänä eli maanantaina, keskiviikkona ja perjantaina aamuisin ja iltaisin. Viikon alussa sunnuntaina on mahdollista tutustua ilmaiseksi kuhunkin lajiin puolen tunnin mittaisella esittelyllä, silloin voi myös kokeilla pilatestuntia erikoishintaan.

Less is more!
Joseph Pilates kehitti lukuisia laitteita, jotka perustuvat erilaisiin jousivastuksiin. Jousien liikkeisiin tuoma vastus takaa sen, että keho saa kokonaisvaltaisen tehokkaan harjoituksen. Pilates sopii kaikille kuntoutujasta huippu-urheilijaan, ja myös Hollywood-tähdet suosivat lajia sen tehokkaan kehonmuokkauksen ansiosta. Muun muassa Madonnan treeniohjelmaan kuuluvat Pilates ja GYROKINESIS®.
Anu tuo yhdessä miehensä kanssa Leville pienimuotoisen laitepilatesateljén, jonka tehokkaita harjoitteita pääsee kukin ohjatusti tekemään. Ja vaikka laji olisikin outo, se sopii kaikille, niin miehille kuin naisillekin, ohjaaja näyttää perusteellisesti tehtävän liikkeen sekä opastaa oikeaan hengitystekniikkaan. Pilatestuokio on mukava herätys joustavaan päivään, ja toimii myös palauttaen ja rentouttaen, jos on viettänyt päivänsä joko ladulla, rinteessä tai moottorikelkkaillen.

Suomessa uutta.
GYROKINESIS® on ryhmätunti, jossa harjoitukset tehdään tuolilla istuen. Laji sopii kaikille, mutta erityisesti niille, jotka ovat liikaa paikallaan elämässään tai tarvitsevat lisää liikkuvuutta ja kiertoja kehoonsa. Lajia pitemmälle harrastavat tekevät harjoituksia myös matolla.

AnuRaita
- Gyrokinesiksen kehitti romanialainen, nyt liki 74-vuotias entinen balettitanssija Juliu Horvath, joka loukkaantui ja joutui uudelleen aloittamaan oman liikkumisensa melkein alkeista. Hän yhdisti samaan lajiin uinnin, tanssin, joogan, tai chin ja voimistelun, ja hän kutsuikin aluksi metodiaan termillä joogaa tanssijoille. Hän ottaa liikkeisiin ideat luonnosta, liikesarjoissa ollaan kuin kotkia tai aaltoja, kertoo Anu Raita.
Lajissa keskitytään rangan mobilisointiin eri kulmista, se on kolmiulotteista liikuntaa, johon liitetään vahva hengitys. Laji vaikuttaa aineenvaihduntaan, energiat vilkastuvat, ja samalla siihen yhdistyy joogasta tuttuja chakroja, vapautetaan energiakenttiä. GYROKINESIS® avaa ihmisen sisintä ja aisteja, matka omaan sisimpään voi alkaa tästä.
Metodi sopii kaikille, jotka voivat istua, pyörätuolikaan ei siten ole harjoittelun este.

Aikataulut viikolla 8.
Sunnuntai 15.2. esittelyssä pilateslaitteet sekä GYROKINESIS®.
Klo 17.00–17.30 GYROKINESIS® harjoittelua – ilmainen, avoin kaikille.
Klo 17.30-18.00 Laite Pilates– ilmainen, avoin kaikille.
Klo 18.00 - 18.45 kokeile Laite Pilates -tuntia 10 €/hlö.
Maksulliset täysimittaiset oppitunnit viikolla 8 Hotelli Hullu Porossa; Laite Pilatesta: ma 16.2. / ke 18.2. / pe 20.2. aamuisin klo 8.30–9.15. Ja samoina päivinä myös iltaisin klo 18.15–19.00. Hinta: 6 x 80 € , 3 x 45 € tai 1 x 17,50 €.
GYROKINESIS®-tunnit ma 16.2. / ke 18.2. / pe 20.2. iltaisin klo 17.30–18.15. Hinta: 3 x 30 € tai 1 x 12 €.
Jos haluaa ottaa molemmat: 6 x Laite Pilates + 3 x GYROKINESIS® yhteishintaan 95 €.


Lisätiedot:
puh. 041 5012887
http://www.hulluporo.fi/pilatesta-gyrokinesista-viikolla-8/
osaamisestamme: www.feelit.fi
Treenivaraukset internetin kautta kätevästi: www.varaaheti.fi/feelit/levi

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2021
Nettitaivas