Levinyt!
 

Lomarengas Oy laajentaa Levin tarjontaansa

09.08.2018

KRT-Yhtiöt Oy osaksi Lomarengasta.

Lomarengas Oy laajentaa toimintaansa ostamalla Levillä toimivan KRT-Yhtiöt Oy:n.

Lomarenkaan kohteiden määrä Levillä lähes kaksinkertaistuu ja toiminta laajenee kattamaan vuokravälityksen lisäksi myös huollon ja siivouksen Levillä. Lomarengas-konserniin kuuluva Villi Pohjola tulee mukaan kokonaisuuteen tarjoamalla alueella ohjelma- ja elämyspalveluita.

Lomarenkaalla tarjottavana 270 Levin kohdetta.

Suomen vanhin ja suurin vuokramökkien välittäjä Lomarengas Oy on ostanut KRT-Yhtiöt Oy:n koko osakekannan. Kaupan myötä Lomarenkaan jakelukanaviin siirtyy Levillä noin 130 vuokrattavaa mökkiä ja huoneistoa. Lisäksi KRT-Yhtiöiden huolto-, isännöinti- ja kiinteistövälitystoiminnot tulevat osaksi Lomarengas-konsernia.

Lomarenkaalla on ennestään Levillä noin 140 vuokrattavaa kohdetta, joten tehdyn kaupan jälkeen kokonaiskapasiteeti on jo n. 270 kohdetta. Lomarengas avaa Leville myös oman toimipisteen KRT-Yhtiöt Oy:n omistamaan liikehuoneistoon aivan matkailukeskuksen ytimeen.

Lapin ja Levin vetovoima on edelleen kasvussa ja vuokramökkien kysyntä suurta.

– KRT:n avulla saamme paljon kaivattua lisäkapasiteettia Leville ja myyntikanaviimme. KRT-Yhtiöt on perustajansa Risto Toivasen johdolla rakentanut 30-vuotisen toimintahistoriansa aikana hyvin toimivan konseptin, jossa mökinomistajille tarjotaan kokonaispaketti sisältäen vuokravälityksen, huollon ja siivouksen. Tulemme jatkamaan ja edelleen kehittämään KRT-konseptia ja integroimaan sen Lomarenkaan vahvaan kotimaiseen ja kansainväliseen myyntiin ja markkinointiin. Uskon, että pystymme näin tuottamaan mökinomistajille lisää varauksia ja paremman tuoton sijoitukselleen, sanoo Lomarenkaan toimitusjohtaja Juha-Pekka Olkkola.

Villi Pohjolan ohjelmat myös myös Leville.

Lomarengas-konserniin kuuluva luonto- ja elämyspalveluja tarjoava Villi Pohjola Oy tulee mukaan Lomarengas-Levi kokonaisuuteen ja myös osaksi asiakaspalvelupisteen toimintaa.

Toimitusjohtaja Olkkola korostaa nyt syntyvää uutta toimintamallia, jossa asiakkaille voidaan tarjota majoituksen lisäksi myös kattavat ohjelma- ja elämyspalvelut.

– Olemme jo pitkään suunnitelleet Villi Pohjolan kanssa yhteistä asiakaspalvelupistettä Leville. Varsinkin kansainväliset asiakkaamme haluavat valmiiksi järjestettyjä majoitus- ja ohjelmakokonaisuuksia, joita tämän järjestelyn jälkeen pystymme Levillä toteuttamaan.

 

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2021
Nettitaivas