Levinyt!
 

Monta rautaa on tulessa

05.07.2018

Hanhipirtillä vanhaa ja uutta tulossa.

Levin mökkihuolinta- ja cateringpuolella sekä ohjelmapalveluissa on tapahtunut viime aikoina uudistumista, on sukupolven ja omistajien vaihdoksia sekä uusia yrittäjiäkin on saatu alueelle. Uutta yrittäjäpolvea täällä edustavat myös Riikka ja Jukka Laapotti, jotka tulivat pohjoiseen Lieksasta Kolin maisemista. Kolilla heillä oli liki viisi vuotta oma yritys ja asiakaskunta pääasiassa venäläisiä. Vappuna 2016 he muuttivat Lappiin, ja nyt on täällä monta rautaa tulessa.

mettänväki

Heinäkuun ensimmäisenä Esa ja Terttu Paldanius luovuttivat Hanhipirtin avaimet virallisesti Laapoteille, jotka lupaavat pitää pirtin aika lailla saman tyylisenä paikkana palveluiltaan eli varsinkin talvisin latukahvio on pääosassa. Mutta muita suunnitelmiakin on, esimerkiksi kehittää Hanhipirtin kesää ja tehdä sinne lumettomaan aikaan revontuli- ja patikkaretkiä yöpymisineen. Ensi kesänä päästään varmasti kertomaan lisää Hanhipirtin kesäkaudesta.

 

Mettänväki syntyi 2017.

Nimeltään hauskan kuuloinen yritys Mettänväki aloitti Levillä toimintansa reilu vuosi sitten. Mettänväki tarjoaa cateringia, niin VIP-versiota kuin peruspitopalveluakin, mökkiin toimitetaan asiakkaan tilauksesta aamiaiset, lounaat tai illalliset, miten vain halutaan.

– Meillä on onneksi hyvä työntekijätiimi saatu kokoon, on taitavia kokkeja ja tarjoilijoita, joten vaativatkin tilaukset pystytään toteuttamaan paikasta riippumatta. Kasvava palvelu tuntuu olevan myös hosting, jossa räätälöimme käytännössä kaiken asiakkaalle. Järjestämme majoituksen, ohjelmat, ateriat ja meiltä on henkilö ryhmän käytettävissä ja apuna koko reissun ajan, sanoo Jukka Laapotti.

Riikka lisää, että hostaukset ovat erittäin mielenkiintoisia, sillä ryhmäkoot eivät useinkaan ole suuria, on kiva tavata erilaisia ihmisiä ja tilanteet elävät. Aikaa ne toki vievät, mutta tämä yrittäjäpari on valmis vastaamaan haasteeseen.

Mettänväki tarjoaa lisäksi erilaisia aktiviteetteja. Näin kesällä esimerkiksi on omassa viikko-ohjelmassa melontaa kanootilla tai kajakilla, valloitetaan lähijärvet ja joet, lisäksi on patikointia Kätkätunturille ja Aakenustunturille. Talvelle on oma ohjelmansa, jossa muun muassa revontuli-, pilkki- ja lumikenkäretkiä.

Kesän ja talven harrastusvälineitä sup-lautaa myöten on lisäksi vuokrattavissa. Mettänväeltä saa mm. rinkan, trangian, kalavehkeet, retkikirveen, riippumaton tai jopa makuupussin vuokrattua.

– Tälle kesälle meille valmistuu vielä Levin Lapinkylään paint ball -pelikenttä, lisäksi vuokraamme värikuulapelin pelivälineitä, pyssyjä ja värikuulia.

 

Huolintaa huolella eli Levi Service palveluksessa.

Jukan ja Riikan toinen yritys painottuu mökkihuolintaan, siivouksiin ja pieniin remontteihin. On mahdollista hankkia mökilleen erilaisia palveluita kuten avainpalvelut, huoneisto lähtö- ja saapumistarkastukset, suur- tai lähtösiivoukset tai tehdä pitempiaikainen huolintasopimus. Myös catering järjestyy tätä kautta.

Levi Service tekee lisäksi sopimuksen mukaan pintaremontteja, kokemusta alalta on ja jälki sen mukaista.

Oma palvelunsa on yrityksen tarjoama digimarkkinointi.

–  Levillä on tällä hetkellä yli 25 000 petipaikkaa, ja uusia valmistuu nopeaan tahtiin. Meidän avullamme voi erottua massasta niin verkkopalvelujen kuin markkinoinninkin osalta, kannattaakin olla yhteydessä eikä taistella yksin, sanoo Jukka.    

Jaspis Toivonen

 

Mettänväki.fi

Leviservice.com

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2021
Nettitaivas