Levinyt!
 

Trendy Shop on uusi muotiliike

14.06.2018

Pyöränkumeja ei enää täältä saa…

Ennen sai tästä osoitteesta Kittilän kirkonkylältä eli Valtatie 26:n liikerakennuksen etelän puolimmaisesta liiketilasta ostaa mönkijöitä, moottorisahoja, potkukelkkoja ja polkupyöriä.

trendy tiina

– Juu, enää ei pyöränkumeja meillä myydä, vaan nyt ovat myynnissä naisille ja miehille sopivia siistejä käyttövaatteita arkeen ja juhlaan. Lasten koot alkavat 116 cm ylöspäin eli vauvan vaatteita ei ole, sanoo yrittäjä Tiina Juopperi.

Tiina avasi oman vaateliikkeen toukokuun alussa. Oma liike on ollut pitkään mielessä ja liiketoimintasuunnitelman teko alkoi jo puolitoista vuotta sitten. Ensimmäinen työ oli tarjoilijana 1995, mutta sitä työtä hän teki vain kolme kuukautta. Samana vuonna Tiina aloitti Alkon palveluksessa ja valmistui työn ohella merkonomiksi 2001. Myynnin ammattitutkinto valmistui 2011. Nyt loppusuoralla ovat liiketalouden tradenomin opinnot.

– Asiakaspalvelu on tuttua monella lailla, Leville muutin, kun tänne avattiin Alko ja kaikkiaan olen Alkon palveluksessa ollut 23 vuotta. Nyt oli korkea aika vaihtaa työmaata ja toteuttaa oma haave.

 

Hyvin lähtenyt alkuun.

Trendy Shopin nimi juontaa trendeihin ja muotiin ja myös kansainvälisyys on taustalla, sopii liikkeessä piipahtaa matkailijankin.

– Avajaiset olivat heti vilkkaat ja nyt on liikkeen ovi käynyt ahkeraan koulujen päätösjuhlien aikaan, yleensäkin viikonloppua kohden vilkastuu, kun haetaan vähän siistimpää ylle.

trendy kauppa

Trendy Shopin valikoimiin kuuluvat naisten vaatemerkit Vila, Only ja Zoeyn plussamallisto muodokkaimmille leideille. Miehille on Jack & Jones, ja lapsille name it. Miehille on lisäksi sukkia ja alusvaatteita.

– Ostan pieniä määriä myyntiin, eikä tarkoitus ole turhaan täyttää varastoa, vaan saada aina uutuudet heti esille ja kaupaksi. Siten voi myös mallistoa uudistaa jatkuvammin. Hintatason yritän pitää maltillisena ja esimerkiksi Vilaa saa meiltä samaan hintaan kuin muualtakin. Myös muut merkit maksavat meillä saman kuin kaupungeissakin.

Tiina lupaa pitää myynnissä jatkuvasti perusvaatetta, kuten toppeja ja puseroita, naisille on tarjolla myös juhlamekkoja, pitkää sekä lyhyttä mallia.

Trendy Shop Kittilässä osoitteessa Valtatie 26, avoinna ma–pe 10–18 ja la 10–16.

Jaspis Toivonen

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2021
Nettitaivas