Levinyt!
 

Levi Hotel Span alueella rakennetaan ja normitoimet sujuvat

14.06.2018

Täysi tohina kohden uutta.

Levi Hotel Span pääravintola Ahkussa tehtiin toukokuussa sisustusremontti ja nyt pystytään entistä paremmin palvelemaan etenkin aamiais- ja päivällisasiakkaita. Uudistunut Ahku avautui asiakkaille 11.6. Samoin avautuivat Classic Pizza ja Burger King.

Nykyisen ravintolamaailman Taika tanssiparketteineen kokee kesän aikana täydellisen muutoksen. Syyskuun alussa avataan aivan uusi 70-paikkainen ruokaravintola ja jo pitkään kaivattu isompi baari & lounge -alue. Ravintolan viihde tulee jatkossa keskittymään karaoken sekä elävän musiikin merkeissä alakerran Joikuun.

Uuden hotellin rakennustyömaa vaikuttaa hotellin pihan ajoreitteihin. Alkukesän aikana hotelliin ajetaan kylpylän risteyksen kautta Levin Hissitieltä. Vanha sisäänajoreitti hotellin edestä kantatie 79:ltä on varattu ainakin alkukesän ajaksi vain rakennustyömaaliikennettä varten.

Bussien vakiovuorot pysähtyvät edelleen pihassa Joikun lähistöllä.

 

Kuuden tähden hotelli tulossa.

Alkutalvelle 2019 avataan uusi 77 huonetta ja sviittiä kattava 4-kerroksinen hotellirakennus. Hotelli tulee sijaitsemaan nykyisen päärakennuksen hotellisiiven ja vastaanoton alueella. Rakentaminen alkoi toukokuun alussa, ja nykyinen päärakennuksen majoitussiipi vastaanotto-tiloineen on jo purettu. Hotellin vastaanotto toimii kylpylän tiloissa aina siihen saakka, kunnes uusi hotelli valmistuu.

Ammattiliitto Pro on kohteen suurin omistaja ja hankkeen tilaaja. Pron puheenjohtaja Jorma Malinen toivoo, että uusi hotelli ja jo syksyllä avautuva ravintolamaailma toimivat dynamona Levin koko matkailutoiminnan kehittämiselle.

– Uudesta hotellista rakennetaan kuuden tähden hotelli, korostaa Levi Hotel Span toimitusjohtaja Sanna Leinonen.

Laajennuksen arkkitehtuurista vastaa oululainen Pave Arkkitehdit Oy.

– Laadukkaalla arkkitehtuurilla nostetaan Levi Hotel Span ja koko Levin imago uudelle tasolle. Tutut paikalliset materiaalit ja ennakkoluuloton suunnittelu luovat ennen näkemättömän kokemuksen, sanoo arkkitehti SAFA Pave Mikkonen.

Kiinteistö- ja rakennusalan konsulttikumppani Vahanen-yhtiöt toimii hankkeen projektijohto- ja laadunvarmistuskumppanina. Levi Hotel Span rakennusurakan tarjouskilpailun voitti Rakennusliike T. Myllyneva Oy.

– Kyseessä on arkkitehtuurisesti näyttävä rakennus, jossa yrityksemme henkilöstö pääsee toteuttamaan ydinosaamistaan, Myllyneva toteaa.

 

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2021
Nettitaivas