Levinyt!
 

Levin Kotipizza paukuttelee ennätyksiä yhden uunin taktiikalla

26.04.2018

Kotipizzalla pyyhkii hyvin

Kotipizza Group Oyj:hin kuuluvien Kotipizza-ravintoloiden myynti kasvoi maaliskuussa 2018 lähes 20 prosenttia edellisvuodesta. Maaliskuun kuukausimyynti on ketjun historian paras ja ylsi toista kertaa 10 miljoonaan euroon.

Maaliskuussa syntyi myös yksittäisen ravintolan kaikkien aikojen yhden kuukauden myyntiennätys, kun Levin Kotipizzan myynti oli runsaat 160 000 euroa. Edellinen yhden ravintolan kuukausiennätys oli Levin Kotipizzan 140 000 euroa maaliskuulta 2017.

– Ennätykseen vaikuttivat maaliskuulle sijoittuvat kotimaan hiihtolomat sekä pääsiäinen. Mutta meillä ovat myös tuote ja palvelu kunnossa, joten asiakas palaa meille aina uudestaan lomansa aikana. Huhtikuun myyntikin näyttää hyvältä, se on perinteisesti myös vilkas kuukausi, Levin Kotipizza-yrittäjä Aslak Niittyvuopio toteaa. 

Niittyvuopion mukaan Levin Kotipizzan asiakaskunta koostuu useasta kansallisuudesta. Eri maiden hiihtolomat menevät sopivasti limittäin, ja sekä suomalaisia että kansainvälisiä asiakkaita riittää koko sesongille.

– Ehkä suomalaisia on hieman enemmän kuin ulkomaalaisia, mutta jakauma menee aika mukavasti. Vuorotellen tulevat britit, venäläiset, suomalaiset, ruotsalaiset, norjalaiset, Niittyvuopio listaa.

Lappilaista tehokkuutta yhden uunin taktiikalla

Levin Kotipizzassa työskentelee lähes kymmenen kokoaikaista ja pari extratyöntekijää.

– Henkilökuntamme toimii todella hyvin. Ketjun ihmiset kyselevät meiltä, että miten te oikein ehditte tehdä kaiken, vaikka teillä on vain yksi uuni, Niittyvuopio nauraa.

Yhden uunin taktiikalla toimivan Levin Kotipizzan ykköstuote on tällä hetkellä Lihamestari-pizza, joita ahkera henkilökunta paukutteli maaliskuussa yli tuhat kappaletta. Tomaattikastikkeen ja juuston lisäksi tuhtiin ja nimensä mukaisesti lihaisaan pizzaan tulee beef'n'roast -naudanjauhelihaa, kebabia, kinkkua, paahdettu pekonia ja pepperonia.

Kotipizzaa myös kesällä

Levin Kotipizza pitää ovensa ja terassinsa avoinna myös kesäkaudella.

– Kesät ovat piristyneet vuosi vuodelta. Vapusta juhannukselle on hieman rauhallisempaa, mutta heinäkuussa taas vilkastuu.

Levin Kotipizza sai uuden ilmeen parisen vuotta sitten, ja tulevana kesänä Niittyvuopio suunnittelee tekevänsä vain pieniä muutoksia sisustuselementeillä. Lisäksi keittiön lattia on tarkoitus uusia, jolloin tilat suljetaan toviksi.

Virpi Kallio

 

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2021
Nettitaivas