Levinyt!
 

Kansainvälisyys haasteena hiihtokeskukselle

19.04.2018

Levi Ski Resort pisti jälleen lunta jemmaan.

Toimitusjohtaja Jouni Palosaari kertoo Levi Ski Resortin toiminnan olleen nousujohteista tälläkin kaudella, mutta samaan hengenvetoon toteaa Levin kansainvälistymisen olevan hiihtokeskukselle hieman haastavaa.

leviski_lumijemma

– Ulkomaalaisten matkailijoiden määrä lisääntyy koko ajan ja se on meille haasteellista siinä mielessä, että he tulevat Leville luonnon ja ohjelmapalveluiden takia. He menevät poro- ja huskysafareille, mutta heidät pitäisi saada myös rinteisiin.

Viime kesän lumensäilöntä varmisti marraskuun pujottelun maailmancupin avauskilpailun, ja Palosaari toteaakin, että lumen varastointi on tullut jäädäkseen. Seuraavat pujottelun maailmancupin avauskisat käydään Levillä 10.–11.11.

leviski_laskijat

– Viime syksynä maailmancupin VIP-paketit myytiin loppuun, sillä ihmiset uskalsivat tehdä matka- ja kisalippuvaraukset tietäen, että tapahtuma varmasti järjestetään. Tammikuussa otimme lumen talteen nyt seuraavaa kautta varten. Ensilumen rinne avataan tänä vuonna myös eturinteille, valottaa Palosaari tulevan talven suunnitelmia.

Vinkkinä voidaan jo kertoa, että marraskuun kisan VIP-lippupaketit ovat jo myynnissä. Lisää tietoa netistä osoitteista levi.fi ja worldcuplevi.com.

Activity Park tuo vipinää Levin kesään.

Talvinen Activity Park ei ole vielä kaikkien Levin matkailijoiden tiedossa, mutta Palosaaren mukaan kävijämäärä kasvoi loppukautta kohden.

Leville halutaan ympärivuotista toimintaa ja seikkailupuisto on oiva kesäinen vetonaula. Puisto menee pienelle tauolle toukokuun alussa ja avataan jälleen pienen korjauksen jälkeen kesäkuun alussa. Aukioloaikaa pidennetään klo 20 saakka 22.6.–12.8. välisenä aikana.

– Kehittelemme ja rakennamme seikkailupuiston ympärille muutakin ja fiksaamme aluetta toimivammaksi. Meillä on kunnianhimoiset tavoitteet seikkailupuiston suhteen, Jouni Palosaari toteaa.

Virpi Kallio

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2021
Nettitaivas