Levinyt!
 

Tuulahdus Ranskan alpeilta tuo uuden tapahtuman Leville

19.04.2018

Poskisuudelmia ja tyylittelyä rinteessä.

Chamonix Unlimited Festival on Euroopan suurin konemusiikin tapahtuma yhdistettynä lasketteluun ja nyt sama konsepti saadaan ensimmäistä kertaa Suomeen ja Leville.

unlimited logo

Idea lähti vuosi sitten, kun Skipe Oivo ja Minna Riihimäki kävivät Levillä ja Jarkko Kuusisto ehdotti, että voisiko festivaali tulla myös Leville. Jarkko vieraili huhtikuun alussa Chamonixissä, jossa vietettiin 4.–8.4. Chamonix Unlimited -tapahtumaa. Kuusiston miehet eli mukana oli myös Iisko, 13, keräsivät paikan päältä viime hetken mannermaiset tunnelmat, sillä nyt tapahtumasta myös Levillä tulee totta. Ja molemmat olivat innoissaan, toki huikeiden rinteiden takia, mutta tunnelma oli aivan vertaansa vailla.

– Sitä voi pitää hauskaa, olla rennosti, vähän jorata välillä ja taas laskea, sellaista kaivataan myös täällä, sanoo Jarkko Kuusisto.

Johdatus rinnevappuun.

Levi Unlimited Festival järjestetään sopivasti vapun johdatukseksi. Levillä tapahtumapaikkoja on useita, sillä perjantaista sunnuntaihin 27.–29.4 kestävä Unlimited festival tarjoaa monia ulottuvuuksia lapsista aikuisille, on tarjolla konemusiikkia Euroopan huipulta, rentoa laskettelua, vähän tiukempaa kisaa, piknikkejä, ja musiikkia taas uudelleen, aamusta iltaan ja yöhön Levin eri paikoissa. Päivätapahtumat sopivat lapsille yhtä hyvin kuin aikuisillekin, tosin iltatilaisuudet ravintoloissa ovat K-18.

boitsut_unlimited

Levin järjestelyissä on mukana useita yrityksiä, ja tapahtumapaikkoina ovat Levi Ski Resort/ rinteet Eturinne ja Lammaskuru, rinneravintolat Tuikku ja Horizont, Cafe & Bar Kota, lisäksi mukana ovat Levi Ski Club, Levin Matkailu sekä muita yhteistyökumppaneita kuten Battery ja Black Crows.

Lauantaina Eturinteillä pidetään demo skiing race eli kuviolaskun SM-kisat, jossa ovat omat sarjat ammattilaisille (=hiihtokoulut) sekä amatööreille. Ilmoittautua voi vielä paikan päälläkin. Kisassa pitää laskea tyylikkäästi 6 hengen joukkueena mahdollisimman samanaikaisesti samassa rytmissä. Kisaan ei peritä ilmoittautumismaksua.

Konemusiikin velhoja Ranskasta Kemiin.

Konemusiikki vaatii taitavat DJ:t ja heitähän nähdään nyt Levillä. Ranskalaistähdet laittavat parastaan ja rinnekansa voi jorata ihan rauhassa uusin muuvein. Iloa ja rentoutta vapun alla, kuten kuvaan kuuluu.

Jori Hulkkonen on kemiläislähtöinen DJ ja elektronisen musiikin tuottaja. 1990-luvun alussa Hulkkonen alkoi tehdä musiikkia Jukka Hautamäen ja Ari Ruokamon kanssa perustamallaan Lumi-levymerkillä.

Ranskalainen Klement Bonelli asuu Ranskan Lyonissa. Bonellilla on pitkä ura takanaan konemusiikin ja teknon saralla, hän on myös levyttänyt ahkerasti.

Sasse kuuluu alansa legendoihin, joka vie kuulijat uusiin sfääreihin. Sasse on esiintynyt yli 20 vuotta kestäneen uransa aikana eri puolilla maapalloa. Sassen kanssa Levillä rytmittää menoa Tijana T, Serbian pääkaupungista Belgradista tuleva neito, joka on tunnettu voimakkaista miksauksistaan ja karismastaan.

Master H vie kuulijat matkalle halki housen, teknon, kohti pariisilaista futurismia. Master H ei jätä ketään kylmäksi ja hän laittaa jokaiseen sessioon koko lämpimän sielunsa ja loistavan hymynsä peliin. Kun puhutaan ranskalaisesta house-musiikista, on Master H ehdoton kuningas.

Levi Unlimited Festival 2018 alustava aikataulu.

Huomata kannattaa, että kaikki muut tilaisuudet ovat ilmaisia, paitsi lauantai-iltana Tuikku Summit Night, jonne voi lunastaa kätevän lippupaketin (a´ 30 e) etukäteen Levin Matkailun verkkokaupasta.

Perjantai 27.4. klo 21–23 Café & Bar Kota, opening party - Black Crows demos, food, music by Klement Bonelli, midnight party Sasse (K-18).

Lauantai 28.4.

Klo 10–15 Eturinteet, Black crows demos & music by Klement Bonelli.

Klo 12-–14 Eturinteet, Demo Skiing Finnish Nationals eli Kuviolaskun SM-kisat & music by Klement Bonelli. Ilmoittautumiset kisaan (jarkko.kuusisto@peak.fi)

Klo 14–15 Eturinteet, juhlat jatkuvat DJ & Open Air Party music by Klement Bonelli.

Klo 15–18 Café & Bar Kota, Unlimited Terrace & music by Master H.

klo 19–23: Tuikku, Tuikku Summit Night - Free Skiing Movies, music by Jori Hulkkonen & Master H. Liput Tuikkuun Levin Matkailusta 30€/hlö, hinta sis. kuljetuksen, snack, 2 juomaa ja ohjelman. K-18

Sunnuntai 29.4.

Piknikille klo 12–15 Lammaskuruun eli nyyttikestit ja musiikkia sekä Hot Dog Jam Style Parallel Slalom & Vappu Picnic, music by Klement Bonelli. Tuo omat eväät ja kata herkut esille. Samaan aikaan vietetään Lammaskurussa myös Levi Ski Clubin kauden päättäjäisiä.

Klo 15–17 bileet jatkuvat eli suunnataan rinneravintola Horizontiin, vietetään todellinen Unlimited Afterski, music by Michel Cleis, Klement Bonelli

Jaspis Toivonen

 

lisätiedot tapahtumasta, Levi.fi

leviunlimited.com

facebook/Levi Unlimited Festival

 

 

 

 

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Etusivun näytteet

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2022
Nettitaivas