Levinyt!
 

Levi Ski Resort sai Pohjolan turvallisuuspalkinnon

12.02.2015

Ensi kerran matkailualalle.
Pohjola Vakuutuksen vuoden 2014 valtakunnallinen turvallisuuspalkinto on annettu ensimmäistä kertaa matkailualalle. Palkinnon sai Levi Ski Resort. Turvallisuuspalkinnolla Pohjola haluaa kannustaa yrityksiä turvallisuuskulttuurin parantamiseen sekä jokapäiväisen työn riskienhallintaan ja turvalliseen työskentelyyn.


- Valinnan perusteena on Levi Ski Resortin pitkäaikainen turvallisuustyö. Turvallisuuskulttuurin rakentaminen vaatii jokapäiväistä sitoutumista sekä yrityksen johdolta että henkilöstöltä. Levillä on pitkäjänteisesti kehitetty rinneturvallisuuteen liittyviä osa-alueita, joiden suunnittelu alkaa jo rinteiden kartoittamisesta ja rakentamisesta, perustelee Pohjolan riskipäällikkö Kari Karjalainen Rovaniemeltä.
Asiakkaiden turvallista laskettelua ovat Levillä varmistamassa muun muassa koulutetut Ski Patrolit, kehittyvä rinneopastejärjestelmä ja ammattitaitoinen rinne-ensiapu. Ensiavun käytössä on kaksi talviolosuhteisiin sopivaa erikoisvarusteltua hoitoyksikköä.

Palkinnolla hankitaan lisää turvaa.
- Asiakkaiden turvallisuus on Levi Ski Resortille ensisijaisen tärkeää ja henkilökuntamme on koulutettu toimimaan onnettomuus- tai sairaskohtaustilanteissa. Teemme kaikkemme taataksemme asiakkaidemme turvallisuuden vaihtelevissa olosuhteissa ja olemme erittäin iloisia Pohjolan antamasta tunnustuksesta tekemällemme työlle. Vahvistamme palkintostipendillä rinne-ensiavun toimintavalmiuksia hankkimalla toisen defibrillaattorin, kertoo Levi Ski Resortin toimitusjohtaja Jouni Palosaari.
Levi on hissilipunmyynnillään Suomen johtava hiihtokeskus. Se on myös tunnettu maailmancup-kisoistaan. Rinnepalveluista oheistoimintoineen vastaa Levi Ski Resort. Hiihtokeskuksessa työskentelee sesonkiaikana reilut 200 henkilöä ja ympärivuotisesti yli 60 henkilöä.

Pohjola Vakuutus on tehnyt riskienhallintatyötä jo vuosikymmeniä yhdessä Levi Ski Resortin kanssa. Mahdolliset riskit on kartoitettu vuosien ajan turvallisuustarkastuksin ja erilaisten riskien arviointimenetelmien avulla. Levi Ski Resortin käytössä on myös Pohjolan Riskienhallintamenetelmä.
Pohjolan Riskienhallintamenetelmä tukee asiakasta riskikokonaisuuden hahmottamisessa, riskien tunnistamisessa ja priorisoinnissa sekä riskienhallinnan toimenpiteiden suunnittelussa. Riskienhallintamenetelmä on täysin asiakkaan itse hallinnoima kokonaisuus. Pohjolan asiantuntijat auttavat käyttöönotossa ja lisäksi käyttöä tukee koulutettu verkko- ja puhelinpalvelu.
Pohjolan ensimmäiset turvallisuuspalkinnot jaettiin vuonna 2012. Myös vuodelta 2014 Pohjola jakoi yhden valtakunnallisen ja 18 maakunnallista turvallisuuspalkintoa. Palkintona on stipendi, joka annetaan kuluja vastaan yrityksen uuden turvallisuushankkeen valmistumisen tai toteutumisen jälkeen.

 

Turvasllpalkinto

Turvallisuuspalkinto luovutettiin Levi Ski Resortille Matka 2015 -messuilla Helsingissä tammikuussa. Kuvassa Pohjola Vakuutuksen johtaja Jukka Impiö, Levi Ski Resortin toimitusjohtaja Jouni Palosaari ja Pohjola Vakuutuksen riskienhallinnan osaamiskeskuksen yksikön päällikkö Leena Leijala.

 

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2021
Nettitaivas