Levinyt!
 

Tunnelmallista musiikkia kappelissa, Metsäketo ja Somero 3.4.

02.04.2018

Lappi-kiertueelle jo toisen kerran.

Baritoniääninen laulaja Tomi Metsäketo ja pianisti Jouni Somero tekivät viime keväänä ensimmäisen yhteisen kiertueen Lapin tunturikappeleissa. Kiertue sai erinomaisen vastaanoton, ja nyt he tulevat taas valloittamaan kevätyleisöä Lapin tunturikeskuksiin.

Kevään valoa -konsertin ohjelmassa on tunnelmallisia lauluja Suomesta ja ulkomailta. Tomi Metsäkedon erikoisalaa ovat juuri suuret italiankieliset balladit ja romanssit, kuolemattomat laulelmat ja serenadit.

Tomi Metsäketo (s. 1974) on uransa aikana ollut monessa mukana esiintyen 1980-luvulla Savonlinnan Oopperajuhlilla ja Suomen Kansallisoopperassa poikasolistina, ja myös solistisissa tehtävissä vuosikymmenen ajan maineikkaassa Cantores Minores -kuorossa. Musiikkia Tomi on opiskellut koko ikänsä aina ala-asteen musiikkiluokasta lähtien, jonka jälkeen opinnot jatkuivat Sibelius-Lukiossa, Helsingin Konservatoriossa, Sibelius-Akatemiassa jne. Syksyllä 1998 hänet valittiin European Union Opera –ohjelmaan, joka sisälsi mm mestarikursseja, luentoja ja konsertteja Baden-Badenissa ja Pariisissa. Opintoihin on kuulunut myös laulukursseja Roomassa useampaan otteeseen.

Metsäketo on levyttänyt vuodesta 2002 lähtien, jolloin julkaistiin Primo, viimeisin levy on vuodelta 2012, Rakkautta vain.

Jouni Somero on tuttu esiintyjä Lapissa, joka on soittanut jo 20 vuoden ajan säännöllisesti konsertteja Lapissa joko yksin tai eri laulajien kanssa. Kevään kappelikonserteissa hän soittaa tuttuun tapaan myös soolokappaleita. Tänä keväänä Jouni Somero on jo esiintynyt Levillä Elina Vettenrantaa säestäen.

Lapin kiertue

Tomi Metsäketo & Jouni Somero 2.4. Saariselkä, Pyhän Paavalin kappeli klo 19. 3.4. Levi, Marian kappeli, klo 20. 4.4. Ylläs, Pyhän Laurin kappeli, klo 20.

8.4. Pyhätunturi Revontulikappeli, klo 19. 9.4. Saariselkä, Pyhän Paavalin kappeli klo 19. 10.4. Levi, Marian kappeli klo 20. 11.4. Ylläs, Pyhän Laurin kappeli klo 20.

Levin Marian kappelissa kaksi Kevään valoa -konserttia, tiistai 3.4. ja tiistai 10.4. klo 20. Liput 25 e/lapset 5 e.

 

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2021
Nettitaivas