Levinyt!
 

Levi Hotel Span mittava uudistus käynnistyy toukokuussa

02.04.2018

Toukokuussa kaatuu seiniä.

Levi Hotel Span kaikkein vanhimmat 17 hotellihuoneta nykyisen vastaanoton takana sijaitsevassa majoitussiivessä puretaan ja tilalle rakennetaan 60 uutta hotellihuonetta. Hotellin huonekapasiteetti kasvaa siten 280 huoneeseen.

– Ravintolamaailma remontoidaan myös, niinpä päärakennus suljetaan toukokuun 7:ntenä ja samalla aloitetaan vanhojen osien purku sekä ravintolan remontti. Syksyllä avataan uudistunut ravintolamaailma, ja hotellin laajennus valmistuu vuonna 2019 syksyllä, kertoo Levi Hotel Span toimitusjohtaja Sanna Leinonen.

SannaLeinonen

Toukokuussa sulkeutuu myös kylpylä kokonaan vähäksi aikaa vuosihuollon ajaksi. Leinosen mukaan on selkeää laittaa talo kiinni huoltojen ajaksi, ja samalla oma väki pääsee lomille. Remontoidut ravintolatilat avautuvat vaiheittain, ja jo ruskasesongilla palvelee myös uusi a´la carte -ravintola.

Levi Hotel Span hotellilaajennus.

Uusi hotellirakennus sisältää 77 huonetta, vastaanottoaulan ja kokoustilat. Laajennus on osa koko Levi Hotel Spa -alueen muutosta, jossa ravintolapalvelut, hotellihuoneet ja piha-alue päivitetään nykyajan vaatimusten mukaisiksi. Laajennuksen arkkitehtuurista vastaa oululainen Pave Arkkitehdit Oy. Parhaillaan on menossa tarjouskilpailu rakennusurakasta.

3–4-kerroksinen laajennus sulautuu ympäristöönsä puujulkisivuineen ja aumakattoineen luontevasti. Puujulkisivussa käytetään harmaantuvaa lapinhonkaa, sisäänkäyntiaulaan tulee luonnonkiveä. Särmikkään mustan lisäksi lisämausteena toimii kupari, jota esiintyy rakennuksessa aina parvekkeista ovenkahvoihin.

Rakennuksen pääsisäänkäynti vastaanottoauloineen sijaitsee länsipäädyssä. Aulasta on yhteys nivelosan kautta vanhalle puolelle. Aulan hissien kautta päästään kerroksiin, missä hotellihuoneet sijaitsevat.

1.–3. kerrokset sisältävät standardeja väliovella yhdisteltäviä huoneita. Lisäksi 2. ja 3. -kerrokset sisältävät yhden sviitin rakennuksen länsipäässä. 4. kerros sisältää viisi sviittiä ja kolme standard-huonetta.

Levihotelli

Hyvä talvikausi takana.

Sanna Leinonen sanoo, että sesongit tulevat yhtenäisemmiksi, ja esimerkiksi hotellissa ovat tammi- ja huhtikuun varaustilanteet sekä myynnit parantuneet.

– Uskon, että meilläkin alkaa parin kolmen vuoden sisällä näkyä parempi sulanmaan ajan myynti. Merkkejä vilkastumisesta on jo Tromssassa ja Rovaniemellä ja me tulemme hyvässä imussa. Kasvu tulee ulkomailta, ja matkanjärjestäjät ovat jo ajatukseen heränneet. Revontulien kutsu on niin vahva, että se tuo väkeä ja lisää kiinnostusta. Syksyllä revontuletkin näyttävät erityisen värikkäiltä, kun lumi ei niitä haalista.

Uusia asiakkaita voidaankin odottaa varsinkin Arabimaista ja USAsta.

– Levin asiakas on urbaani, kaupunkilainen, joka seuraa uusia virtauksia. Levillä on pidettävän yllä edellä kävijän mainetta ja vastattava kysyntään, on se sitten ruokatrendi tai jokin muu. On oltava koko ajan hereillä sen suhteen, mitä maailma meiltä odottaa. Esimerkiksi aasialaiset ovat tyytyväisiä jo lokakuussa, he eivät kaipaa hiihtoa, mutta heille riittää pieni kaista vaikkapa lumivarmaa eturinnettä kokea lumi. Säilölumi on täällä nyt mahtava asia, ja sillä taataan kauden pidennys lokakuulle.

Leinonen sanoo, että Levillä voidaan olla todella ylpeitä alueen infrasta, sillä täällä on matkailijan helppo olla. Nyt pitää vaan kaikkien jaksaa puhaltaa yhteiseen hiileen ja pitää myös palvelut avoinna jo syksyllä, vaikka olisikin hiljaisempaa. On vaikeaa vakuuttaa matkanjärjestäjiä siitä, että täällä voi myös harrastaa shoppailua ja ostettavaakin on sekä palvelut toimivat, jos ovet ovat kiinni.

Jaspis Toivonen

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Etusivun näytteet

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2022
Nettitaivas