Levinyt!
 

Levin S-Market palvelee pääsiäisviikolla yötä päivää

22.03.2018

Pidemmille aukioloajoille on kysyntää.

Vuoden 2016 alusta tulleen lain mukaan vähittäiskaupat ovat saaneet olla vapaasti auki viikonpäivästä ja myymälän koosta tai sijainnista riippumatta. Levin S-Market palvelee asiakkaitaan talvikaudella maanantaista lauantaihin klo 7–23. Sunnuntaisin ovet avautuvat pari tuntia myöhemmin. S-Marketin myymäläpäällikkö Ville Halttu toteaa, että pidemmille aukioloajoille on kysyntää.

s-market

– Asiakkaita riittää iltaisinkin. Kello 21 on tosin tietynlainen vedenjakaja, kun alkoholin myyntiaika päättyy. Viimeisillä aukiolotunneilla on päivien ja viikkojen välillä jonkin verran eroja, mutta ei mitään kovin suuria.

Haltun mukaan kaupasta haetaan iltaisin nopeasti valmistuvaa ja syötävää ruokaa. Ruokakoriin sujautetaan muun muassa eineksiä ja pakastetuotteita. Levillä pitkää päivää tekevät työläiset ennättävät ruokakauppaan usein vasta iltaisin, mutta muutoin asiakaskunta on pitkälti samanlaista kuin muinakin aikoina.

– Ilta-aikaan ostettavat tuotteet ovat yleensä heti syötäväksi tarkoitettuja ruokia kuten kolmioleipiä, pizzoja, mikroruokia, snackseja ja ranskanperunoita. Iltaisin kaupasta haetaan myös eväät seuraavaa työpäivää varten, kertoo Halttu.

Pääsiäisviikolla ostoksille vaikka keskellä yötä.

Pääsiäisviikolla Levin S-Market räväyttää ja pitää myymälän avoinna ympäri vuorokauden. Kauppa avaa ovensa maanantaina 26.3. klo 7 ja sulkee ne seuraavan kerran 2.4. klo 23. Tällä 24h aukiololla S-Market haluaa tarjota asiakkailleen poikkeuksellisen mahdollisuuden pääsiäisviikon shoppailuun vuorokauden ajasta riippumatta.

– Tämä on täysin uudenlainen mahdollisuus Levin alueen asukkaille ja matkailijoille. Odotamme mielenkiinnolla, millaisen vastaanoton 24h aukioloaika saa. Palautteet uusista kokemuksista ovat tervetulleita, jotta voimme uudistaa entisestään palveluja omistajien toiveiden mukaisesti, Ville Halttu kannustaa.

Kuka on Ville Halttu?

s-market halttu

33-vuotias, alkujaan rovaniemeläinen kaupan alan ammattilainen, joka on tehnyt 16-vuotiaasta lähtien kaupan alan töitä muun muassa väri- ja pintamateriaalialalla toimivassa myymälässä.

Aloitti Osuuskauppa Arinan palveluksessa vuonna 2010 toimien aluksi rautakauppa-alalla esimiestöissä.

Ennen Leville siirtymistään Halttu toimi Sale-myymäläpäällikkönä Rovaniemellä. Perheeseen kuuluu Kittilästä kotoisin oleva vaimo ja 1-vuotias tytär.

Virpi Kallio

 

 

 

 

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Etusivun näytteet

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2022
Nettitaivas