Levinyt!
 

Hanhipirtin Esa ja Terttu luovuttavat pirtin Mettänväelle

15.03.2018

Yrittäjäpari vaihtuu.

Levillä Kätkätunturin naapurissa ja Pyhätunturin kupeessa Pyhäjärven rannalla sijaitsevan Hanhipirtti-latukahvilan vetäjät Terttu ja Esa Paldanius siirtyvät hyvin ansaituille vapaille ja eläkkeelle kahdeksan vuoden vetovastuun jälkeen.

hanhipirtti

Kuva: Mettänväki/Jukka Laapotti

Hanhipirttiä alkaa isännöidä 1.7.18 alkaen Mettänväki, joka on Levillä ohjelma-, catering- sekä hosting-palveluita tuottava yritys. Yrityksen takana ovat Riikka ja Jukka Laapotti.

Kesälle tarjotaan alkuperäiselämää ulkomaalaisille.

Hanhipirtti on tunnettu loistavasta palvelustaan sekä alusta loppuun käsin tehdyistä tarjoiluistaan. Supersuositun latukahvilan toiminta pysyy talven osalta samanlaisena.

Kesän ja syksyn suhteen palvelutarjontaa kehitetään ja markkinoidaan suoraan Eurooppaan, jossa kiinnostus on kovassa kasvussa suomalaista alkuperäiselämää kohtaan kovine sääoloineen sekä puhtaine ja kauniine luontoineen.

– Tämä paikka on kuin meille nakutettu, meillä on aiemminkin ollut samantyyppistä toimintaa Kolin juuressa, sanoo Riikka Laapotti Mettänväestä.

Pirtti on tehnyt itsensä vuosien aikana tunnetuksi hiihtäjien ja kelkkailijoiden sekä safariyrittäjien keskuudessa. Asiakkaiden määrä kasvaa tasaiseen tahtiin.

– Meillä on Levin paras paikka ja Levin parraat asiakkaat, sanoo Terttu Paldanius viitaten Hanhipirtin sijaintiin ja ystävällisiin asiakkaisiin.

– On jo aika antaa ohjat nuoremmille, lisää Esa Paldanius.

– Tässä on meillä näytön paikka, sillä ”kengät” ovat valtavat, mihin tulemme töppösemme syksyllä laittamaan, tulevaisuutta kommentoi Jukka Laapotti.

Lisää vetovoimaa nuoren yrityksen toimintaan.

Mettänväki on vasta reilun vuoden vanha yritys, joka tuottaa ohjelmien lisäksi myös insentiivi-asiakkaille catering ja hosting -palveluita. Catering ja hosting -asiakkaista on 99 prosenttia ulkomailta.

– C&H on meillä voimakkaimmin kasvava osa-alue niin määrällisesti kuin liikevaihdollisestikin, mutta Pirtin sijainti ja vetovoima antaa meille uusia mahdollisuuksia ohjelmapalveluiden suhteen, sanoo yrittäjä Jukka Laapotti.

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2021
Nettitaivas