Levinyt!
 

Erä- ja lemmikkiliike Aihki avasi nettikaupan

15.03.2018

Verkkokaupassa voi shoppailla milloin tahansa.

Neljä vuotta sitten perustettu, alunperin erä- ja lemmikkituotteisiin erikoistunut Aihki Kittilän kirkonkylällä on laajentanut sekä tuotevalikoimaansa että myyntikanaviansa. Pari vuotta sitten tarjontaan otettiin kengät, ja tämän vuoden helmikuussa Aihki avasi verkkokaupan.

aihki

Aihkin omistaja Marita Hämäläinen toteaa nettikaupan yksinkertaisesti olevan tämän päivän juttu. Työssäkäyvät, kiireiset ihmiset eivät aina ehdi ostoksille myymälän aukioloaikoina, ja lähikuntien ihmisille pitkä välimatka tuo omat haasteensa. Verkkkokauppa mahdollistaa sen, että asiakkaat voivat etsiä Aihkin tuotteita netistä silloin, kun se itselle parhaiten sopii. Löytäessään sopivan tuotteen, asiakas voi varata ja maksaa sen, jonka jälkeen tuote toimitetaan asiakkaalle. Aihki toimittaa paketit ilmaiseksi 40 km säteellä, ja tuotteet lähetetään suoraan myymälän omasta varastosta, ei siis maahantuojien varastoista.

Ensimmäinen paketti lähti Vantaalle.

– Verkkokauppa on tätä päivää ja se mahdollistaa ostosten teon mihin vuorokauden aikaan tahansa. Asiakas voi myös katsoa, mitä tuotteita on tarjolla ja tulla sitten paikan päälle katsomaan tuotetta. Esimerkiksi sopivia kenkiä on aika vaikea tilata kokeilematta niitä ensin, Hämäläinen toteaa.

Aihkin verkkokauppa on ollut toiminnassa vasta muutaman viikon ajan, mutta se on jo huomioitu myös muualla kuin pohjoisessa.

– Ensimmäinen verkkokauppatilauksemme tuli Vantaalta ja tuote oli metsäsuksisauvat, nauraa Hämäläinen.

Erikoisempien tuotteiden lisäksi Aihkin sivuilta kannattaa bongata kampanjatarjouksia. Myymälässä ja verkkokaupassa ovat omat tarjoustuotteensa. Marita Hämäläinen vinkkaa myös verkkokaupan osamaksumahdollisuudesta.

– Verkkokaupassa voi maksaa myös erissä. Jos on kysymys vaikkapa kalliista ulkoiluvaatteesta, osamaksu helpottaa.

Tervetuloa myymälään hypistelemään!

Verkkokaupasta huolimatta Marita Hämäläinen haluaa, että Aihki säilyy paikallisena ja palvelevana liikkeenä, jossa saa, ja pitääkin piipahtaa. Kittilän keskustassa, Valtatien varrella sijaitsevaan liikkeeseen onkin helppo poiketa. Myymälä on avara ja monipuolinen tuotevalikoima on selkeästi esillä. Tarjolla on paljon kotimaisia ja myös lähiseudun tuotteita.

– Meillä on muun muassa jo edesmenneen Ilmari Kinisselän upeita puukkoja myynnissä, samoin Ainut Shopin puukkoja. Koirille tarkoitetut luut ovat Suomessa valmistettuja, ja poronluut tulevat tuosta läheltä, Lohinivasta. Elävät pilkkisyötit tulevat puolestaan Kuusamosta.

Liikkeen tuotevalikoimaan kuuluvat kesäkalastukseen, metsästykseen, retkeilyyn ja ylipäänsä luonnossa liikkumiseen liittyvät vaatteet ja tarvikkeet. Lemmikeille löytyy muun muassa valjaita, hihnoja, pantoja, petejä, häkkejä, leluja ja ruokaa. Pari vuotta sitten Aihkin valikoimaan tulivat myös kengät.

– Meillä on pääasiassa pohjoisen ilmastoon sopivia käyttökenkiä. Lisäksi on työkenkiä, jonkin verran lasten kenkiä ja varttuneemmalle väelle sisäkenkiä, Hämäläinen listaa.

Virpi Kallio

www.aihkioy.fi

 

 

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Etusivun näytteet

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2022
Nettitaivas